F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,559
Arkadaşlar bu kargo şirketimiz o kadar mükemmel ki! Aliexpressden aldığım çin ürünleri gümrük dahil 8 günde elime ulaşıyor benim Mardine gönderdiğim kargo 1 günde gidip bana tahmini 6 günde geliyor işin asıl komik yanı şunlar şimdi ben kargoyu verdim dağıtım merkezine uğramadan direk gitti ordan verilen kargo 6 saatte 100km yol gidip ordan İstanbul dağıtım merkezine geçti bende aradım İstanbula gitmeden internette kargonun güzargahı öyle gözüküyordu diye falan bana dediler ki kargonuz İstanbul değil ege dağıtım merkezine İzmire gidecek falan yanlış diye akşamüstü mesaj geldi ne göreyim kargo İstanbul kim merkezde işlem görüyor yine aradım özür falan dilendi bende dedim madem dağıtım merkezine gitti bana ne zaman gelir diye önce salı gelicek elinizde olur dediler sonra da pardon diyip bir daha ege dağıtım merkezine gidip orada işlem görüp oradan size gelicek perşembe gibi gelir kesin bilgi veremem emin değilim ama tahmini dendi bende bu sefer artık sinirlendim ve açıkçası çok kötü bir şirketsiniz neyin ne olduğunu bilmiyosunuz 1 günde gönderdiğim ksrgoyu 1 haftada teslim alıyorum geri ne anladım bu işten diyerek kapattım açıkçası çok kargo taşıyıcısıyla daha önce iletişime geçtim agt mesela ilk duyduğumda çok tedirgin olmuştum gerçekten ptt bu sefer gördüğüm en kötü şirket olarak bende yerini aldı bidaha da kullanmam zaten işin komik yanı elin çekiğinin memleketinden aldığım ürün Gümrükten neredeyse aynı sürede geldi gerçekten komik ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar siz siz olun ptt den uzak durun arkadaşlar