Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Öneri Makul fiyata kule tipi soğutucu önerisi

5600X kullanıyorum. Bütçe 2.000 olur mu bilmiyorum ancak 1.200-1.500 civarlarına varsa daha iyi olur. Eskiden bu fiyata Pearless Assassin veya Phantom Spirit vardı. Hepsi çok pahalanmış. Cuma gününe özel indirim varsa da güzel olur.
  2. Mustafa Zahid

1200 TL bütçeye hangi soğutucu alınmalı?

Arkadaşlar Gaming Gen üzerinden iyzico ile 500 TL ve %10 indirimden yararlanarak indirim dahil şekilde 500-600 TL civarına soğutucu almak istiyorum. Thermalright baktım ancak Phantom Spirit 1600TL'ymiş. Onun yerine başka alabileceğim bir şey var mı yoksa illa onu mu alayım? İşlemcim R5 5600X...
  3. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600X için 95C sıcaklık daha oyun ana menüsündeyken normal mi?

Daha oyuna yeni girdim sıcaklığım anında buralara fırladı. Stok soğutucu kullanıyorum da Rust gibi oyunlarda falan 86 derece alıyordum çok sorun etmiyordum. Bu MSI Afterburner yanlış falan mı gösteriyor nasıl bu kadar fırlamış olabilir? Bir de bu işlemcinin sınırı zaten 95 derece değil mi yani...
  4. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600X nasıl en sağlıklı şekilde UV atabilirim?

Soğutucu almak için şu an param yok onun yerine sağlıklı bir şekilde biraz UV yapıp dereceyi 85lerden 80lere falan düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim? Ryzen Master'dan yapılıyor sanırsam ancak ben onları hiç anlamıyorum.
Geri