Arama sonuçları: *

1. bilemedimki

Cooler Master ML240 V2 Fanlarını Hangi Fan İle Değiştirmeliyim?

Cooler master ml240 v2 sıvı soğutmanın fanları sesli çalışıyor ve değişmeyi düşünüyorum + https://www.itopya.com/corsair-carbide-serisi-spec-delta-rgb-tempered-glass-550w-80-usb-30-mid-tower-kasa/ kasamın stok fanlarından egzoz fanını değişmeyi düşünüyorum önerilerini sunabilecek arkadaşları...
  2. bilemedimki

Cooler Master ml240l v2 ses sorunu

Arkadaşlar cooler master ml240l v2 sıvı soğutucu aldım kasanın ön panelinde 2 stok fanı çıkararak sıvı soğutucuyu ön kısıma taktım stok fanlardan 1 tanesinide üst bölüme taktım fakat ses sorunu alıyorum üst kısımda olan stok fanı motor bölümüne parmağımı basarak durdurdum fakat ses geçmedi sıvı...
  3. bilemedimki

Kasa stok fanlarından rüzgar sesi

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550w kasa kullanıyorum sıvı soğutucu taktırdım önde bulunan 3 tane stok fandan 1 tanesi üste aldım ve uwwwwww tarzın rüzgar sesi geliyor sürekli kullanılan fanlar bunlar sanırım kasada https://www.qp.com.tr/corsair-spec-delta-rgb-120mm-rgb-kasa-fani acaba...
  4. bilemedimki

Amd ryzen 5 3500x turbo mod nasıl kapatılır

AMD ryzen 5 3500x kullanıyorum cs goda 200 300 arası fps alıyorum en en en kötüde 150 fps turbo modu kapatmak istiyorum çok fazla etki eder mi acaba birde nasıl kapatabilirim acaba
  5. bilemedimki

Kasa stok fanlarının hız ayarları için yardım edebilecek var mı

Arkadaşlar ben dün sıvı soğutucu taktırdım ön kısımda 3 tane stok fan vardı onlardan 2 tanesini söküp sıvı soğutucu taktım boşta kalan 2 stok fanlardan 1 tanesini kasanın üstüne takım ve çok fazla ses yapıyor bunun önüne nasıl geçebilirim çok fazla rahatsız ediyor...
  6. bilemedimki

Sıvı Soğutucu doğru takılmış mı

Arkadaşlar bu görsel pc hocası youtube kanalından alıntıdır benim montajı yaptığım bilgisayar tamirciside bu şekilde taktı ama ön kısıma (kasanın) kasanın üst kısmında yer olmadığı için önden 2 stok fanı çıkardığımızda elde kalan 1 stok fanıda taktık ve üst stok fan kısmından baya soğuk hava...
  7. bilemedimki

COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum bir önerisi olan yardım edebilir mi başka soğutucularda olabilir
Top Bottom