Arama sonuçları: *

1. Q

Bu fanları hangi girişe bağlamam gerekiyor

Arkadaşlar geçenlerde paylaşılan CMT580B kasasını aldım ancak daha önce molex fanlar harici fan kullanmadığım için girişlerinin nereye bağlanması gerektiğini tam bilmiyorum fotoğrafını bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. B450tomahwk max ıı anakarta sahibim
  2. Q

Se 214xt argb hakkında yardım

Arkadaşlar benim anakartımda Argb girişi yok onun yerine rgb var o yüzden 300-400civarına bi kontrolcü öneriniz varsa atabilirsiniz. Fanı cpu fanamı takmam gerekiyor system fana mı? Kule tipini takarken diğer kabloları sökmeme gerek var mı cpu power fln?
  3. Q

Undervolt yapmayı düşünüyorum bakarmısınız

R5 5500 işlemcime kule tipi almak için bütçem yok ondan dolayı UV yapmaya karar verdim UV yapmak zararlı mı? Zararlı değilse şu videdaki adımları takip etsem olur mu? 1689022044 R5 5500 için hazır UV ayarı olan varsa atabilir mi?
  4. Q

Gametech freezer hd2.4 alınır mı ?

Başlıkta belirttiğim model alınır mı ? Fiyatı 389TL İşlemcim r5 5500
  5. Q

Ram OC yapsam ne kadarlık bir fps artışı yaşarım ve nasıl yapılır ?

Elimde 2x8 3200mhz cl16 ram ler var ekran kartım eski olduğu için bazı oyunlarda 5-10fps fazla alsam bile benim için yeterli Sistem Özellikleri; 1050ti ekran kartı r5 5500 işlemci b450 tomahawk max ıı anakart crucial ballistix 3200mhz cl16 2x8 ram evga supernova gt650 gold sertifikalı psu...
  6. Q

r5 5500 için soğutucu önerisi

Arkadaşlar 2dk lık kısa bir stres testi yaptım işlemci 85 dereceyi gördü. İşlemci fanı öneriniz var mı ? bütçem 500tl Aklımda olan fan ise ag400 Isıda tahmini kaç derece düşüş olur ?
  7. Q

Maxtor Ctg8D Termal macun iyi midir?

Arkadaşlar başlıktaki temral macunu kullanan varsa yazabilirmi iyi midir? ?
Geri