Arama sonuçları: *

1. Z

Acill Montaj yardım eder misiniz?

Ak400 dijital versiyonunu montaj ediyorum. her şey çalıştı ama üst ve altta olan rgb ışıklar yanmıyor. Ne yapmalıyım?
  2. Z

Hava Soğutma sistemine ek fan ekleme nasıl yapabilirim?

Bende ak400 sogutma modeli var. Bu modelin çift fanlı olanı da var ama ben teklisini almıştım. Buna ek fan alıp nasıl takarım? cpufan yerine bir tane taktım başka goremedim anakartta
  3. Z

acil işlemci sogutucu yardımı

ben sogutucu degıstırdım. Hersey stabil gibi. Ama işlmeci ısınma testi vs nasıl yapabilirim?
  4. Z

İşlemci değerlerini görmek

Merhabalar, ben stok soğutucu yerine kule tipi aldım. Değişim yapacağım ama yapmadan önce işlemci sıcaklık değerine bakmak istiyorum. Daha sonraki değişimi merak ediyorum ve ilk defa değişim yapacağım. Yaptıktan sonra da test etmek istiyorum. Hangi programla bakabilirim?
  5. Z

Çözüldü✓ Termal Macun İle İlgili

Arkadaşlar ben sogutucu aldım gecen gun. Bugun elime ulastı. Acıp batıgımda sogutuya termal macun surulmus geldı. UStunde nokta nokta termla macun var kutusunda da termal macun bozulmasın dıye aparat vs koyulmus gonderılmıs. Ak400 sogutucu. Icınden zaten termal macun cıkıyordu ama bu...
  6. Z

Termal Macun Önerisi Yapar Mısınız?

Çok pahalı olmayan 100-200 tllik macun onerısı var mıdır? Suan olan stok gelen degıstırmek lazım artık
  7. Z

Çözüldü✓ Soğutucu ve termal macun önerisi

İşlemci amd5 5600. 5 ay önce aldım stoktaydı ve artık oyunlarda vs çok ısınıyor. Hazır para da varken ak400 soğutucusunu alayım diyorum. Sizce uygun olur mu ve kaliteli ama fiyatıda uçuk olmayan orta halli bir termal macun öneriside verebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler
  8. Z

İndirimde soğutucu sizce nasıl?

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815 Fiyatı bütçeme uygun. Kule tipi arıyordum uzun süredir denk geldi. Sizce alınır mı? Ekranı vs de varmış.
  9. Z

Soğutucu alacağım yardımcı olur musunuz?

https://www.itopya.com/gamebooster-titan-240-rainbow-240mm-beyaz-sivi-sogutucu_u23750 İşlemci için soğutucu alacağım. Stok duruyo ve artık cidden yetersiz durumda. Belki havaların yüzünden de böyledir bilmiyorum ama gerçekten çok ısınıyor işlemci. Bu yüzden sıvı soğutma almaya karar verdim. Bu...
Geri