Selamlar , 2 tane arkadaşım ortak termal macun alacaklar , 4 gr 2 işlemci için yeterli olurmu ve güzel termal macun öneriniz varmıdır? Kaç gr almaları gerekiyor ?
Selamlar , Xpg Valor Air Kasam Var , İşlemcim R5 5600X Olduğu için ısınıyor ve perfan -120-h almayı düşünüyorum kasama uyarmı ?
Ve başka soğutucu önerileriniz varmı?
Armoury Create Üzerinden Kontrol Ettiğimde Chassis Fan 0 RPM Olarak Gözüküyor Fakat Kasadaki Tüm Fanlar Çalışıyor , Neden öyle gözüküyor bilgisi olan varmı?
Kasam ; Xpg Valor Air , Anakartım A520M-A , İşlemci 5600x , Max 500 Tl olacak şekilde iyi soğutan bir soğutucu önerir misiniz lütfen?
1671996473
Önereceğiniz ürün deneyimlediğiniz bir ürün olursa çok iyi olur son paramı boşa harcamak istemiyorum..
İndirimlerden bir soğutucu alacağım , kule tipi yeterli olurmu ve sıvı mı daha iyi olur , öneri yaparsanız sevinirim
İtopyadan vs baktım ama çok anlamıyorum güzel bir şey bulamadım , f/p ürün olursa pahalı olmazsa sevinirim
Aldığım Hazır sistemde 5600x var , soğutucu ekleyebiliyordum ama min 1kya ekleniyordu bende çok sorun olursa sonradan alırım daha ucuza dedim , sistem daha gelmedi ama yeterli olurmu stokfan sizce?
Arkadaşım kullanıyor çok ısınmıyor dedi öyle kullanabilirsin dedi ama emin olamadım öneriniz...