Arama sonuçları: *

1. PokeTopu

Sıvı soğutucu braketi çıkmadı

Merhaba sıvı soğutucu aldım içinden braket çıkmadı bunu nasıl temin edebilirim gaming gen üzerinden aldık ama mesai saatleri dışında olduğu için ulaşamadım elimde hava soğutucu braketi var ama yakında eski pcyi satacağım bilgisi olan var mı Şu anki braketi eski kasanın o sökülecek
  2. PokeTopu

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu nasıl takılır

Arkadaşlar kutuda gelen her şeyi youtubedan izleyerek yaptım fakat soğutucuyu takmaya çalıştığımda hiçbir türlü oturmuyor ne yapmam lazım bu yandaki vidaları söküp mü sıkmam gerekiyor Edit: Hallettim arkadaşlar hepinize teşekkürler ters takmışım
  3. PokeTopu

Yüksek Sıcaklık ve Macun Yenileme Gereksinimi

Stok soğutucuyu çıkarttım ve bu kadar macun kalmış witcher 3 oynarken 75-80 arası sıcaklık değeri alıyorum macun yenilemem mi gerekiyor artık azcık bir şey kalmış gibi bilmediğimden soruyorum 1709992244 Kalan macun işlemcide bu şekilde eklemeyi unutmuşum ; 1709992434 Stok soğutucudaki macun
  4. PokeTopu

Fanlarım çok hızlı dönüyor

Bugün kasamı temizledim ve tekrar açtığımda inanılmaz gürültülü şekilde fazlarım hızlı döndü biostan ayarlamaya çalıştım ama hiçbir türlü hızlarını düşüremiyorum msi afterburneden de denedim ama olmadı
  5. PokeTopu

Anakart Sıvı Soğutma Soketi

Arkadaşlar selamlar ilerleyen zamanlarda sıvı soğutma alacağım anakartta sıvı soğutma için giriş bulamadım pomp mudur nedir görmedim arkada da böyle bir şey var anlamadım argb fan girişini takıyoruz galiba anlayan biri bakabilir mi? Anakartta sadece CPU fan ve Sys 1 fan girişi var
  6. PokeTopu

Msi Sıvı Soğutma ve Sıvı Soğutma Önerisi

Herkese selamlar sıvı soğutma almayı planlıyorum şu an aklımda msi mag coreluquid p240 almak var fakat pompa sorunudur cart curt bu seriye çok yaklaşmayın diyorlar ama ben de ise msi koleksiyonu yapıyorum kasamdan klavyeme kadar her şey msi bunu da msi almak istedim fakat paramın da ziyan...
Geri