Arama sonuçları: *

1. callousness

Yardım PC'Mİ UPDATE ETMEK İSTİYORUM

Merhabalar, güncelde kullandığım sistemim am4, ben bunu am5 olarak update etmek istiyorum. güzel bir rog anakart, mümkünse amd işlemci destekli, f/p güzel bir işlemci, yanarlı dönerli ram, sıvı soğutma ve ssd vs ile ortalama kaça mâl olur? ona göre plan yapacağım:) yardımcı olursanız sevinirim.
  2. callousness

Yardım LCD EKRAN TEMİN ETME

Kasa içi ideal boyutlarda büyük olmayacak şekilde, istediğim anime kesitleri/gif/video oynatabileceğim bir lcd ekran arıyorum. bunların hazır kiti vs var mı? bilen var mıdır? yardım bekliyorum.
  3. callousness

Yardım SİSTEM UPDATE Mİ OLMALI?

Öncelikle merhaba gençler, kendi sistemimde ryzen5 5600 ve rtx 3060ti gaming z trio kullanıyorum. Kule tipi de kallavi bir soğutmam var. 3 kardeşiz ve onlara elimde olan ekipmanlara ilaveten bir ekipman çıkarmak istiyorum. Ama bunu kendi sidtemi update edip eskileri onlara mı vereyim nasıl...
  4. callousness

Öneri 8 CM ARGB EGZOZ FANI ÖNERİSİ

kasama egzoz fan arıyorum, 8cm Argb önerisi olanlari bekliyorum.
  5. callousness

Yardım Sıvı soğutma yardımı!?

GamePower WARCRY ATX kasa kullanmaktayım, üst kısmına 360mm'lik sıvı soğutma düşünüyorum. Mümkün müdür? Sığar mı?
  6. callousness

Yardım MONİTÖRÜME VİDEOYA GÖRE AMBİYANS IŞIĞI YAPMAK İSTİYORUM?

argb led alıp, bunu monitör ile uyumlu hale getirip ambiyans modu sağlayamaz mıyız?
  7. callousness

Yardım GAMEPOWER ARGB SÜRÜCÜ İLE AMBİYANS OLUR MU?

Philips model televizyonumda ambiyans modu var ve gerçekten çok güzel. Videoya göre ışık veriyor ortama. Monitörüm için de bunu istiyorum, bende de gamepower'ın argb sürücüsü var, acaba sürücünün Led çıkışına argbleri bağlasam, ambiyans modu verebilir miyim? shifdelete program kullanarak bunu...
  8. callousness

Öneri Kasa Üstüne Süs Eşyasi Öneri̇si̇?

öncelikle merhaba beyler, kasamın üstüne böyle küçük motifler tarzında veya bu newton denge süsü tarzında şeyler arıyorum. var mı önerisi olan?
  9. callousness

Öneri GAMEPOWER WARCRY MİD ATX

beyler, zorlu bir süreçti ama kasam geldi.. kasa aşırı derecede güzel ve hava akışı mükemmel.. valorant oynarken ki sıcaklığı da aşağıya bırakıyorum, max 59u gördüm
  10. callousness

Yardım 24/48 Voltluk Egzoz Fanını Kasada Çalıştirabilir miyim?

beyler öncelikle merhaba, bir firmada uzman elektrik teknisyeniyim ve UPS'lerde bulunan çok güçlü bir fan var. 48 volt diye hatırlıyorum. Boyutu vs kasaya uygun, bunu kasada çalıştıramaz mıyız diğer fanlar gibi 😅 efsane olur çünkü...
  11. callousness

Öneri KASA VE SOĞUTMA ÖNERİSİ YARDIM??

beyler öncelikle merhaba, kasa olarak GAMEPOWER WARCRY MİD ATX almayı planlıyorum ve soğutucu olarak aklımda iki tsne model var. Hangisi daha iyidir? FOTOĞRAFLARINI ATIYORUM
  12. callousness

AORUS SERİSİ ANAKART ÖNERİSİ ?

Göze ve cebe güzel gelen AORUS anakart önerilerine açığım :)
Top Bottom