Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Yardım Laptop Soğutucu Önerisi Yapar mısınız?

Yeni bir laptop aldık ve malum yaz ayları güzel bi fanlı laptop soğutucusu önerisi söyler misiniz
  2. Rhavenix

Öneri Sizce bu soğutucu alınır mı?

https://www.trendyol.com/gametech/freezer-hd-3-0-amd-intel-gaming-rainbow-kule-tipi-islemci-fani-160w-tdp-p-71261851?boutiqueId=61&merchantId=757777 bunu almayı düşünüyorum ama sizce alınır mı ayrıca büyüklüğü sizce ram slotunu engeller mi ben 4 ram takılı kullanıyorum
  3. Rhavenix

İşlemci için soğutucu önerisi (Kule Tipi)

Başlıkta belirttiğim gibi bi öneri yapar mısınız işlemci modelim amd ryzen 5 2600
  4. Rhavenix

Ryzen3 1300x OverClock Nasıl Yapılır

Merhaba arkadaşlar, Oynadığım oyunlarda (Apex Legends -GTA 5) artık bir süre sonra CPU %100 oluyor ve FPS de ciddi düşmeler(120 den 50 ye) ve droplar meydana geliyor. Sistemi nasıl aldıysam o şekilde kullanıyorum halen yani hiç bir şekilde OC denemedim veya parçaları kurcalamadım ama işlemcim...
  5. Rhavenix

İşlemciye OC nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar, İşlemcim Ryzen 3 1300x ekran kartım ise MSI GTX 1050 ti olmasına rağmen sürekli işlemci kullanımı %100 ekran kartı kullanımı ise düşük seviyelerde olduğuna şahit oldum bir kaç kez bildiğimi kadarıyla darboğaz olayı işlemcinin %100 kullanımı ve ekran kartının düşük seviyelerde...
Geri