Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

4 tane Yüksek CFM değerine sahip kasa fanı arıyorum

Merhabalar kasa fanı arıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz yüksek CFM,120 mm değerine sahip bir fan arıyorum teşekkür ederim 😁 bütçe toplam 1500 TL . Son olarak kontrolcü de bulabilir misiniz teşekkür ederim
  2. Hard Kapitalizim

5600 stock soğutucu ile undervolt değerlerim gelin birlikte inceleyelim

Arkadaşlar selam 1 hafta boyunca overclok nedir undrvolt nedir diye araştırdım durdum sonunda bu işi öğrendim ve işe koyulma vakti dedim başladım MSI b450 vdh pro anakartım ile en sabit voltajı bulmaya öncelik ile GHz hızımı 4450 GHz seviyesine sabitledim ve deneme yanılma yoluyla 30 deneme...
  3. Hard Kapitalizim

Çözüldü✓ 5600 overclok ederken r23 testinde aniden kapanıyor

Merhabalar 5600 islemcimi 4.6 GHz hızına çıkartmaya çalışıyorum ama sürekli kapanıyor r23 testinde voltaj 1.35 olmasına rağmen yinede kapanıyor çözemedim anakart üzerinden bir şey beni mi kısıtlıyor acaba anakartım MSI b450 vdh pro
  4. Hard Kapitalizim

Yardım Arkadaşlar 5600 işlemcimin undrvolt ayarı konusunda yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar Max cpu boost clock override ayarına 200 MHz verdiğim zaman bilgisayar açılmıyor sebebi nedir sizce? ayrıca öğrenmeye çalışıyorum overclok işini bilenler aydınlatabilir mi en iyi çekirdek 0 olan ikinci en iyi çekirdek 4 numara şimdi iyi olanlar neden düşük bırakıyoruz da kötü olan...
  5. Hard Kapitalizim

Msi b450 vdh pro anakart ile undrvolt nasıl yapılır?

Merhabalar nasıl yapacağım görselde belirttiğim yerleri arkadaşlar
  6. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar OC ile ilgili başlık uzun olur diye yazmadım

Arkadaşlar şimdi ben OC yaptığım zaman sürekli aynı değerde kalmasını istemiyorum boşta bile 4.9 GHz ayarında kalmasın sadece o duruma göre ayarlanabilir olsun istiyorum veya sadece oyunlarda 4.9 sabit kalsın onu nasıl yapabilirim bilen varmı teşekkür ederim
  7. Hard Kapitalizim

MSI B450M PRO-VDH MAX anakart ile OC olur mu

Arkadaşlar merhaba B450M PRO-VDH MAX anakartım ile OC yapmak istiyorum ama anakart yanar mı diye korkuyorum şimdi üstünde adam akıllı pasif soğutma da yok ne dersiniz olur mu olmaz mı
  8. Hard Kapitalizim

Molex fanlar kontrol edilebilir mi

Arkadaşlar kasa fanlarim gözükmüyor biosda nasıl çözebiliriz bu konuyu ayrıca anakarta bağlı değil fanlar 4 tane molexe bağlı kasa fanım arka tarafında 4 lu iç içe molex yapmışlar öyle güç veriliyor kontrol edemez miyiz yani yardimci olur iseniz sevinirim teşekürler
  9. Hard Kapitalizim

AMD 5600 ' termal macun önerisi

Soru başlıktaki arkadaşlar ayrıca stok fan ile kulanacagim
Top Bottom