Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

Çözüldü✓ DeepCool LT520 Alınır Mı ?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Ryzen 5 7500F işlemcim içim ileriye dönük bir soğutm arıyorum, Lt520 2900 gibi bir fiyata düşmüş sizce alınır mı bu fiyata ? Yoksa daha iyi bir öneriniz olur mu ? https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-lt520-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44383...
  2. Ctnkaya

Sıvı Soğutma Kasa Uygunluğu

Arkadaşlar imzamda yer alan sistemime ileriye dönük bir altyapı kurmak için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. fakat kasanın üst tarafına sığar mı konusunda endişe yaşıyorum. Ekte üst kısıma ait fotoğrafları bırakıyor olacağım, yardımcı olabilir misiniz ? 1704298777 Kasa için şu şekilde...
  3. Ctnkaya

Ryzen 5 7500F Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar selamlar, normalde sıvı soğutma düşünüyordum fakat kullandığım kasanın "Ranker cygnus v2" üst kısmı biraz dar olduğundan çok riskli gibi geldi, bunun yerine tercih edebileceğim uzun vadeli işlemci upgrade'leriyle kullanılabilecek bir hava soğutma önerisi yapabilir misiniz ? Stock...
  4. Ctnkaya

Ryzen 5 7500F Güncel Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar selamlar 3000 TL'ye kadar bütçem var. 240mm'lik soğutucu arayışındayım, sizce indirim için takip etmem gereken bir ürün var mı yoksa şuan alabileceğim bir ürün tavsiye edebilir misiniz ?
Geri