Arama sonuçları: *

1. Zultan

Arctic liquid freezer iii 360 pro tam yükte çalışıyor.

Merhaba, soru başlıkta arkadaşlar. Sistemin resmi bu şekilde sadece soğutma arctic ilave olarak aldım. En ufak bir şeyde tam yüke giriyor soğutma, bir anda tam yükte çalışmaya başlıyor. Mesela chrome açıyorum veya edge yani sadece tıklıyorum ek bir sayfa vs. açmıyorum bile direkt yüke giriyor...
  2. Zultan

Hangi kablo nereye takılmalı?

Merhaba. Arctic liquid freezer ııı pro 360mm sıvı soğutucu montaj yapmaya çalışıyorum. Anakart msı mag z790 tomahawk wifi. Hangi kabloyu nereye takmam gerekiyor? Yardımcı olurmusunuz? Resim 1 Resim 2 Resim 3
  3. Zultan

ASUS PRIME LC 360 ARGB SIVI SOĞUTUCU ALINIR MI?

LİNK Merhaba. İ7 14700KF için soğutma arıyordum, bu ürün geldi önüme alınır mı? Bütçem 5BinTL. Not: Kasa COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 TG
  4. Zultan

Fan çoklayıcı önerisi.

Herkese selamlar. Kullanmakta olduğum thermalright peerless assassin 120 SE ARGB soğutucumun ışıkları yanmıyor. Kendimce biraz araştırdım, ve kullanmakta olduğum ana kart böyle bir özelliğe sahip değilmiş. Ama bu ara heves ettim ışıklı olmasını istiyorum. Kasada bir giriş yeri var ve orada kasa...
  5. Zultan

Çözüldü✓ thermalright peerless 120 se

Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce sipariş verdiğim hazır kasa ve işlemci soğutucum geldi. Hali hazırda takılı olan stok soğutucuyu söktüm, ve sipariş vermiş olduğum thermalright peerless assassin 120 se kule tipi soğutucuyu internetten bakarak takmaya başladım. En son fanları yerleştirecektim...
Geri