Arama sonuçları: *

1. casrow

Yardım 🔥✅ hangi kasa fanı daha iyidir✅🔥

Merhabalar arkadaşlar elimde bu fanlardan 8 tane var. 4 tane 4 tane şekilde yani 2 farklı fan çeşidi var. Bunlardan hangisini pcye takayım şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲 1722850983 @HacıSOFU @MrCodeX @Kürşat K.
  2. casrow

Çözüldü✓ ARGB FAN IŞIK KONTROL

Merhabalar arkadaşlar deepcool ch510 mesh dijital kasa aldım. 3 adet ARGB fan var bunların ışıklarını kontrol etmek istiyorum. Anakart argb fan kontrol desteği var. Slotları da var. Kabloyu nereye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart modelim gigabayte b550 rev...
  3. casrow

Çözüldü✓ 5600 için 240 mm sıvı soğutma önerisi

arkadaşlar acilen sıvı soğutma önerisi lazım. kasa 360mm kadar uyumlu. 240mm sıvı soğutma önerisi istiyorum bütçe 3500 tl
  4. casrow

Çözüldü✓ 🔥7500f için sıvı soğutucu önerisi🔥

Merhabalar arkadaşlar Ryzen 7500f bu işlemciden aldım. Bunun için sıvı soğutucu önerisi istiyorum. Fan sesleri aşırı derecede insanı rahatsız etmeyen güzel çalışan olursa sevinirim. Bütçe 3500 tl 1703654238 @HacıSOFU @MrCodeX
  5. casrow

Çözüldü✓ Deepcool cc560 ön panel değişimi?

Merhabalar arkadaşlar resimdeki kasa modelim bu. Bildiğiniz üzere ön tarafı tam mesh değil. Bu modele uydurabilecegim tam mesh model panel var mıdır? Nasıl bulabilirim. Teknik servisten yardım istedim yardımcı olmadılar. Bütçe bu lanet kasaya yettiği için zamanında bunu almıştım. Kapağı...
  6. casrow

Yardım Egzoz FAN TAVSİYESİ İÇERİ GELİN

Selamün aleyküm herkese. Kasam deepcool cc560 yarı mesh kasa. Sağlam bir kasa hoşuma gidiyor. Fakat oyun oynadığımda yan taraf tamperli cam olduğu için ekran kartı sıcaklığı cama vuruyor. Fanları normal hızda da kullansam ful speed modda da kullansam egzoz fan sıcak havayı dışarı üflemiyor...
  7. casrow

Yardım Deepcool cc560 kasa için Fan önerisi verebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba kasanin egzoz fanı ful ayarlarda bile hava üflemiyor cildiracam. Bu nedenle fan değişmek istiyorum. 12 cm kaliteli ve sessiz kasa fanı önerisi Üst egzoz yerleri için 14 cm kaliteli fan önerisi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe yazmadım. Söyleyeceğiniz fanlara...
  8. casrow

Yardım GPU-CPU SICAKLIK DEĞERLERİ VE SOĞUTMA SORUNU

Arkadaşlar merhaba malum sistem topladım elhamdülillah. Fakat bir sorunum var. Ekran kartı boşta iken en fazla 37 derece oluyo. ekran kartı kimi oyunlarda 63 ile 70 derece arası gidip geliyor. Kasanın tamperli camını cıkarttıktan sonra sıcaklıkta 3-4 derece fark oluyor. Metro Exodus ultra...
  9. casrow

Yardım Kule tipi soğutucu için 120mm sessiz fan önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar resimdeki işlemci soğutucuyu ryzen 5 3600 için kullanıyorum inanılmaz derece de gürültülü çalışıyor. Anakart otomatik ayarliyor güzel soğutuyor boşta 34 derece yükte 52 dereceleri gördüm. Ama desibel olarak çok gürültü kamyon gibi sesi var. Bu soğutucu için sessiz fan...
  10. casrow

Çözüldü✓ CPU fanı anakartta nereye takılmalı?

Merhabalar arkadaşlar yeni anakart aldım. Gigabaytenin B550 rev 1.4 modeli. İçerik olarak zengin bir kart memnun etti beni. Fakat CPU fan nereye takayım tam olarak onu bilmiyorum. CPU_Fan seçenegi var Bir de Led_ CPU seçeneği var resimleri atıyorum.
  11. casrow

Kasa için Sessiz çalışan egzoz fan ve ön panel fan önerisi

Başlıkta belirttiğim sessiz çalışan fan önerisi istiyorum. Kasa değişikliği yapacaktım bütçe yetmiyor vagzectim. Fan ilave edicem. Egzoz fan ve ön panel fanı önerisi BÜTÇE 150-200TL
  12. casrow

Çözüldü✓ AMD ryzen 5 3600 için en fazla 500 TL'lik soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba, ekonomik olarak baya borç altına girdim. 500 TL'den başka bütçem yok bana soğutucu önerebilir misiniz ?
Top Bottom