Arama sonuçları: *

1. loewry

Kasa değişimi sonrası sıcaklık farkı

Konuyu açma amacım bilgilendirmek aslında. Önceden r5 5600 kullanıyordum. kasam önü kapalı eski mantık kasaydı 7 yıllık. valorantta İd cooling se224xts ile bile 80 dereceleri görüyordu. Şuan ryzen 5 7500f ddr5 sisteme geçtim fanım yine aynı kule tipi fanı kullanıyorum. Fan temizliği macun...
  2. loewry

İşlemci Termal macunu nasıl sürülür

Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl önce işlemci değiştirdim işlemciyi değiştirirken termal macun da sürmüştüm. Ondan beridir yenilemedim. Şuan id cooling se224xts mini black kule tipi fan kullanıyorum. vatan dan bugün aldığım cooler master high performance modelini süreceğim. Sadece kule tipi fanın...
  3. loewry

R5 5600 sıcaklık değerleri sıkıntı mı?

Merhaba ID-Cooling SE 224XTS mini Black modeli kule tipi fanım var. Kasam bayağı kötü denebilir hava akışı olarak. İşlemcim boşta 48-50 derecede geziyor. Yükte 80 dereceyi görebiliyor. Yani kule tipi fana göre fazla bence. Macunu 1 sene önce değiştim en son. Tekrar yenileyeceğim bu hafta sonu...
  4. loewry

id cooling se 224xts mini ile raftta 80 derece

merhabalar r5 5600 kullanmaktayım id cooling se 224xts mini black ile raftta 30 dk oynadım 70 dereceyle başladı 80 dereceye kadar çıktı normalmidir odam sıcak şuan adanadayım kasa hava akışı kötü
  5. loewry

Kule tipinde fan ana parçasından daha büyük

Merhabalar bugün id cooling se 224xts mini black modelini aldım fakat fotoğrafta gördüğünüz üzere fan ana parçadan büyük bi sorun olurmu
  6. loewry

Kule tipi fan veya sıvı soğutma çok güç harcarmı

Merhabalar nzxt c550w psuya sahibim a520m k v2 ryzen 5 5600 rtx 4070 sıvı soğutma veya kulr tipi fan çok watt harcarmı
  7. loewry

R5 5600 kule tipi fan öneri

Merhaba işlemcim stok fanla 94 dereceleri görüyordu kule tipi fan alma kararı verdim Max 1500 TL önerir misiniz Aklımda id cooling se 224xts mini black modeli var kasam bi tık küçük olduğu için mini düşuncesindeyim nasıldır bu model
  8. loewry

Mini kule tipi fan önerisi

Merhabalar kasam vk 1631 sığarmı bilmiyorum se 224xts argb soğutucu alcaktım kasama sığmayabilir diye ve anakartımda 3 pin soketi yok diye rgb kablosunu takamayabilirim sizce kasama sığarmı ve 224xts 4 pinlimi yoksa 224xts mini alacağım
  9. loewry

Vk 1631 kasaya uygun psu öneri

Merhabalar normalde karar vermiştim r5 5600 a520m k v2 anakart 3 pin soketi yok id cooling se 214xt alcaktım 3 pin soketi olmayınca vazgeçtim se 224xts rgb bakıyordum 4 pin diye fakat powerboost vk1631 kasam var sığarmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. loewry

R5 5600 kule tipi fan öneri

Merhabalar ryzen 5 5600 için kule tipi fan almak istiyorum stok soğutucu yetmiyor Kasam fazla büyük değil ona göre f/p ürün önerirseniz sevinirim kasamın önünde 2 adet 1 adette egzon fan var
Top Bottom