Arama sonuçları: *

1. loewry

Öneri Artic liquid freezer 3 pro rgb 240mm

Beyler kasama sığmıyor 280mm modeller. Bu modelde ucu ucuna sığıyor. Kendim kurulum yapacağım fakat kablolamayı bilmiyorum. Hepsini tek 1 kabloda buluturan kablo var bide 3 ayrı kablo var. Anakartım a620m olduğu için pump vb yuvası yok ben üçünü tek kabloda birleştirenimi kullanacağım? Ve nereye...
  2. loewry

Liquid freezer 3 kasama sığar mı?

https://telsanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri/kasalar/prd-sprange-cs-2-rgb-4-12cm-argb-fanli-tempered-camli-gaming-oyuncu-kasasi-tls854 Kasa modelim bu beyler. Artic liquid freezer 3 pro veya normal modelinin 280mm düşünüyorum. Anakartım gigabye A620m h. Sığarmı kasama?
  3. loewry

Yardım İşlemciyi stress testi yapmalımıyım

Beyler işlemcim elime geçti tray 9800x3d. Şimdi ısı testi yapmak istiyorum fakat ne aio soğutmam ne kaliteli macunum geldi. Elimde şuan dandik bi termal macun ve id cooling se224xts kule tipi soğutmam var. Bunlarla kullanacağım diğer bileşenler gelene kadar. Occt testi yapıp zorlayayımmı bi...
  4. loewry

Yardım Termal macun lazım

İşlemciyi sipariş edeceğim şimdi. 9800x3d için max 500tl termal macun önerir misiniz? n11 de bulunan. Unutuyordum son dk aklıma geldi
  5. loewry

Öneri Monitör standı önerisi

Buraya resim bırakayım masamın yanları kapalı oraya monte edemem öndeki çıkıntıya yatay olarak montaj edebileceğim stand lazım. Monitörümün üstüne 2. Ekran olarak koyacağım. Foto eklenmıyor dosya büyük diye. Siz anlayın işte yatay montajlamam lazım
  6. loewry

Öneri Kasa fanlarını değiştireyim mi sizce?

https://www.ozmenpc.com/sprange-cs-2-bilgisayar-kasasi Öncelikle kasam bu. Nerden buldun demeyin bilgisayarcı arkadaşım baya uyguna vermişti memnunum sıcaklıklarından. Fakat frgb mi diyorlar renkleri ayarlanmıyor dandik gibi sanki fanları. 3 öne 1 arkaya egzoz yeni fanlar mı alsam diyorum...
  7. loewry

Öneri Termal macun önerisi

Adanada yaşıyorum sıcak bir ortamda kasa. 7500f i satıp üst işlemciye geçeceğim bu nedenlı sıvı soğutmada alacağım. Fakat termal macunlar baya bi ısı düşürüyor. Bana kaliteli bir termal macun önerir misiniz?? Sıcaklıkları iyi değerlerde tutması açısından sıvı soğutmaya yardımcı olması lazım. Bütçe...
  8. loewry

Öneri Sistem yükseltme sizce hangisi daha mantıklı?

Beyler sistem yükselteceğim orası kesin. İşlemcim 7500f anakartım a620mh ram kingston 1x32ram gpu 4060 ti 16gb. Varsayım yapıyorum 30k bütçem var. Şuanda aklımda olan şey 9800x3d ve sıvı soğutma almak kışa doğruda b850 anakart. Nedeni ise 1080p 380hz kullanıyorum valo oynuyorum. Öte yandan...
  9. loewry

Çözüldü✓ Sıvı soğutma hangi kablo nereye

Lian li galahad 2 lcd alacağım. Anakartım gigabyte a620m h. Tek bildipim pompanın kablosunu cpu fana takmak. Hangisini nereye takmam gerekecek internttede detaylı bilgilendirme videosu yok. Fanların kablolarını sys fana mı takmam gerek psu ya takmam gereken kablo var mı?
  10. loewry

Kasa temizliği sonrası işlemci sıcaklığı

8-9 aydır temizlemediğim pc yi temizledim. kule tipi fanı söküp tozunu aldım iyice. Ama macun sürmedim(işlemci değişecek 1 ay sonra). Sıcaklık değişimi nasıl sizce?
  11. loewry

Sıvı soğutmayı şimdiden alayımmı?

Yaklaşık 1 veya 1.5 aya 9800x3d alacağım. Şuanda 7500f ve tek fanlı kule tipi kullanıyorum. %90 yetmeyecek çünkü sıcak yerde yaşıyorum zaten. Benim bile suyum çıkıyor odada. Şimdiden alıp 7500f e takayımmı yoksa bekleteyimmi yeni işlemciye
  12. loewry

Sıvı soğutma önerisi

Kasa max 280mm destekliyor. Bütçem 6k ortalama biraz fazla da olur. Lian li galahad 2 lcd almayı düşünüyorum biraz gösterişte olsun. Bu fiyata daha iyi performans veren varmı?
  13. loewry

Öneri Lian li galahad 2 lcd 280mm alınır mı?

Biraz havasıda olsun istiyorum o yüzden sade siyah renk olmasın. Bu fiyat aralığında 5-6k performans olarak bundan çok daha iyi diyebileceğiniz model varmıdır. Yoksa bu fiyata alınabilecek iyilerdenmidir bu model. Bilgisizim soğutma konusunda yardımcı olursanız iyi olur
  14. loewry

Yardım Phantom spirit vs lian li galahad 2 lcd 280mm

İşlemci r7 9800x3d, adana gibi sıcak bir yerde ve çokta serin olmayan odada kullanıyorum. Şuanki kule tipi fanım 7500fi bile yarım yükte 60-65 derecede anca tutuyor streste 75i görüyor. %85 yetmeyeceği için şimdiden arayıştayım. Tabi işlemciyi %80 ve üzeri kullanım pek yapmıyorum genelde %40...
  15. loewry

Öneri Kule tipi vs sıvı soğutma

Arkadaşlar yakında 9800x3d işlemciye geçeceğim. Elimdeki kule tipi yetmeyecek gibi duruyor. Çünkü 7500f bile stres testine 75 dereceleri gördü. Malum adanada klimasız oda yangın yeri🤣. 9800x3d için thermalright frost commandet aircooler veya Lian li galahad 2 lcd 280mm düşünüyorum birazda...
  16. loewry

9800x3d nasıl soğutabilirim.

Öncelikle amacım oyunlarda performans kaybı yaşamak istemiyorum sıcaklık nedeniyle. Şuanki soğutmam id cooling se224xts black tek fan olduğu için tahminimce yetersiz kalır. Oyunlarda 75-80 görürüm gibi buda performans kaybı yaparmı bilmiyorum. Phantom spirit yada 280mm kaliteli bir sıvı soğutma...
  17. loewry

Sistem yükseltme tavsiyesi

arkadaşlar sistemde bazı eksiklikler var bunlardan hangilerini yükseltsem daha iyi olur size danışmak istedim. anakart a620m h (ilerde değişecek değiştir demeyin) işlemci 7500fden r7 9800x3d yükselecek. ram 1x32 ddr5 5200mhz kingston ram, 2 adet 870 evo 500gb sata ssd, m2 yok. 4060ti 16gb...
  18. loewry

9800X3D için kule tipi fan yeter mi?

Halihazırda id cooling se224xts black kule tipi fanım var. 9800x3d alacağım yakın zamanda, soğutmaya yeterli olur mu?
  19. loewry

Kasa değişimi sonrası sıcaklık farkı

Konuyu açma amacım bilgilendirmek aslında. Önceden r5 5600 kullanıyordum. kasam önü kapalı eski mantık kasaydı 7 yıllık. valorantta İd cooling se224xts ile bile 80 dereceleri görüyordu. Şuan ryzen 5 7500f ddr5 sisteme geçtim fanım yine aynı kule tipi fanı kullanıyorum. Fan temizliği macun...
  20. loewry

İşlemci Termal macunu nasıl sürülür

Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl önce işlemci değiştirdim işlemciyi değiştirirken termal macun da sürmüştüm. Ondan beridir yenilemedim. Şuan id cooling se224xts mini black kule tipi fan kullanıyorum. vatan dan bugün aldığım cooler master high performance modelini süreceğim. Sadece kule tipi fanın...
Geri