Arama sonuçları: *

1. X

ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme alınır mı?

ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme alınır mı? Full ASUS sistemim bütçe sorunum yok sadece daha iyi bir ürün var mı onu merak ediyorum 89 CFM ve 5.15mm h2o var daha iyisi var mı?
  2. X

Cooler Master Atmos 360mm Arıza

Merhaba arkadaşlar benim yeni aldığım sıvı soğutucum Cooler Master Atmos 360mm sıvı soğutucu pompası aio pumpa takılı radyatör fanları cpu fana takılı olmasına rağmen çok saçma 2 tane hata alıyorum 2 tane sorunum var 1.si cpu fan speed detection error cpu fan başlığına radyatör fanları takılı...
  3. X

Asus Rog Ryujin III 360 ARGB ekran CPU sıcaklığı

Merhaba arkadaşlar benim Asus Rog Ryujin III 360 ARGB sıvı soğutucumun ekranında CPU sıcaklığına bir uygulama armoury crate vs kurmadan bakmak ayarlamak istiyorum bir çözümü varmı iade ettim sıvı soğutucuyu bu yüzden eğer ki uygulama olmadan değiştiremiyorsak Yeni Çıkacak ROG RYUJİN 3 360MM...
  4. X

Hangi sıvı soğutmayı almalıyım?

Merhaba arkadaşlar aklımda 3 tane sıvı soğutucu var hangisini almalıyım biliyorum testlerini de bulamadım kullanan arkadaşlar varsa içinizden yada fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Bu arada yeni Asus Rog Ryujin III 360 ARGB EXTREME model sıvı soğutma çıkıcak onu mu almak...
Geri