Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

Yardım acer nitro 5 çok ısınıyor hangi macunu kullanmalıyız?

arkadaşımın sahip olduğu acer nitro 5 bilgisayar aşırı derecede fazla ısınıyor. boşta 70 75 derece yüke bindiği zaman termal kısıtlama ile 86 87 dereceyi buluyor ve ekran kartı 3 4 kat performans kaybediyor. işlemcide aynı şekilde 80 85 derece boşta ve yükte 100 derecelere çıkıyor. bende mx 6...
  2. RinDoChi

sıvı metal uygulayacağım, eski macunu nasıl temizlerim?

öncelikle ekran kartımda deneyeceğim, hertürlü riski göze aldım. oraları es geçelim. sentetik tiner mi selülozik tiner mi izopropil alkol mü yoksa başka bişeymi ne kullanmam gerekir en iyi sonucu hangisi verir? öneriniz varsa açığım
  3. RinDoChi

işlemci voltajı stress testinde ayarladığım değerin çok altına düşüyor

geçen gün biosu sıfırladıktan sonra yapmaya başladı, anakartı aldım alalı böyle bir derdim yoktu. 1.35 verdiysem hep +-0.006 oynardı voltaj yüke bindiğinde. 1.35v ayarlıyorum 1.3v'a düşüyor prime 95 testinde. load line calibration gibisinden bir ayar var ordda 8 mod var 1'Den 8'e kadar denedim...
  4. RinDoChi

arctic liquid freezer 2 360 ryzen 9 5900x'i soğutabilir mi?

iş için kullanılacak, yani yeri gelecek hakikaten tam kapasite bile kullanılacak. kasa değiştirme soğutucu değiştirme gibi bir lüksüm yok ona göre bir yatırım yapmayı düşünüyorum.(ddr5'e geçmek gibi) bu işlemci benim için gerçekten makul olacak. elimde olan arctic liquid freezer 2 360 bu...
  5. RinDoChi

ryzen 5 5500 4.6GHz OC - R5 5500'ü 5600 yaptım

bu işlemciyi maksimum 1-2 ay daha kullanacağım. 1.45vcore ile 4.6ghz'e çıktım. işlemciyi 5800x yapmayı düşünüyorum. sonuçlarım burda, önerisi olan varsa dinlerim beklerim. https://valid.x86.fr/lz5w5s
  6. RinDoChi

ekran kartı boşta düşük sıcaklık karta zarar verir mi?

malum yaz ayı, benim galax 3060ti kartımda sıcaklıkları 76- 78 diye çıkardı. mx 6 macun sürdüm bana mısın demedi. en son bende 3 tane 9 cm fan alıp üstüne soğutucu yaptım. şu anda 10 12 derece daha serin çalışıyor ancak boştayken 30 -32 derecelere kadarda düşüyor. böyle 32 66 derece arasında...
  7. RinDoChi

kasamın hava akışı nasıl/ fanları doğru mu taktım?

öndede 3 tane giriş fanı var, ekran kartının sıcaklığıda 2-3 derece düştü. sizce nasıl ve daha iyi olabilir mi? kasam: https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ponos-ultra-ms4-menteseli-temperli-cam-yan-panel-4x12cm-adreslenebilir-fanli-argb-led-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html
  8. RinDoChi

ryzen 5 5500'ü 4.6'ya zorlamak mantıklı mı?

1.4v gibi değerlerde bu değerleri yakalayabiliyorum. şu andada ARCTİC LF II 360 ile kullanıyorum. termal macun yenileyeceğim ona göre şu anda pbo açık ve co -15 verdim stabil. 4.45ghz'de yükte yaklaşık 1.36vcore ve çekirdek voltajıda 1.3v'a yakın
  9. RinDoChi

Yardım rx 5600 xt overclock yardımm

MSI MECH OC RX 5600 XT kartımı overclock etmek istiyorum, bu değişikliği bios dosyasıyla oynayıp yazmayı düşünüyorum. psu corsair vs 650. kartın potansiyeli nedir? kartın beslemeleri eksik 160w a çeksem çekirdek frekansını 1900'e çıkar mı? voltaj arttırma işlemini nasıl yapabilirim? kartın...
  10. RinDoChi

Artan termal ped nasıl saklanmalı?

Rx 5600 XT ekran kartıma gelid gp ultimate termal ped ile değişim yaptım. Elimde 53mmx20mm 2mm ebadında artan bir malzeme var. Kutusuna koyup pc parçalarımın olduğu bir kutunun içine koydum yeterli midir? Ayrıca işine yarayacak Olursa kalanını verebilirim. 1699738912
  11. RinDoChi

Anakarta devasa mosfet soğutucuyu nasıl takarım?

Merhaba arkadaşlar, msi b365m pro vh anakartım vardı. I7 8700 aldıktan sonra besleme çok ısınmaya başladı hatta performansta sorunlar çıktı Bende ulustan bi soğutma bluğu alıp uygun ölçüde kestim termal pedi yapıştırdım taktım ama hiç hesaplamadığım bişey oldu Bu şey sağlıklı durmuyor sanki...
Top Bottom