Arama sonuçları: *

1. Balık Semo

Bu değerler normalmi?

İşlemciye thermalright peerless assassin 120 se ve mx4 taktım yine 10 derece düştü kaç dereceye kadar normal olur sıcaklıklar?
  2. Balık Semo

thermalright tf7 mi mx4 mi kullanmam gerek?

Hava soğutucunun kutusunda thermalright tf7 çıktı bende mx4 var hangisi daha iyi olur işlemcim 7500f?
  3. Balık Semo

Egzoz fanı ile duvar mesafesi ne kadar olmalı?

Egzoz fanı ile duvar arasında ne kadar mesafe olmalı mid tower kasalar geniş olduğu için benim masada çok yer kapladı ön taraf açık ama arka tarafta az yer var max 16cm var arka kısımda hava akışı için bir sorun olurmu ? Kasa modeli fsp 595al internete çok az bilgi olan bir kasa modeli.
  4. Balık Semo

Yardım Bu sıcaklıklar normalmi?

İşelemci için fan istedim şimdilik stok fanla kullanıyorum yılbaşı diye salı günü geliyor böyle devam etsem bir zararı olurmu?
  5. Balık Semo

Asus Prime B650M-a Wifi 2 ile Thermalright Peerless Assassin 120 se uyumlumudur?

Am5 lga1700 destekler yazıyor ama bilemedim çok bilgim yok özellikleri hakkında bilgisi olan varsa uyumlu diye bilgi verirse çok memnun kalırım alıp pişman olmayalım.
  6. Balık Semo

sıvı soğutmanın dezavantajları nedir?

Sinerjide Deepcool ls5520 se için indirim varmış sıvı soğutmanın dezavantajları nedir hava soğutmalar daha uygun görünüyor.
  7. Balık Semo

Sıvı soğutmamı hava soğutmamı?

7500f için kule tipi yeterli uzun vadede işlemci değişirsem diye sıvı düşünüyorum hazır indirim varken bütçeme uygun bir şey alıp yüksek dereceden kaçmak istiyorum.
  8. Balık Semo

Stok Fan ve yüksek derece ne kadar idare edebilirim?

Sistemi alırken soğutucu için 4 bin istediler bende almadım bu akşam sıvı soğutma ve mx4 macun sipariş ediyorum 3-4 gün 70-80 derece arasında kalsa işlemci uzun vadede çok zararı olurmu dereceleri görünce için bir kötü oluyor.
  9. Balık Semo

Kasanın boşta kalan yan kısmına fan takılırmı?

İyi Günler kasamın ön 3 fanı var ve egzoz yan kısmı boş üste sıvı soğutma takmayı düşünüyorum birde yanlara fan takılırmı boşluklar var Kasa modelim : fsp cmt595al psu 650w ama fanlar 6-12w tüketiyordu sanırım en kötü takmadan 750w tam donanımlı bir psuya geçerim
  10. Balık Semo

7500f İçin 240/280mm Sıvı Soğutma 3.5/4k Max Bütçe

Normalde hava soğutma düşünüyordum ama görüntüsü hoşuma gitmediği için kasanın üst tarafına bir sıvı soğutma takmak istiyorum 650w bir psu var kasada o sorun çıkarırmı diye düşünüyorum sıvı soğutma için 15-20w tüketiyor diyorlar?
  11. Balık Semo

Ryzen 7500F İçin 500-1500 Arası Hava Soğutma

Kasam 360mm sıvı soğutma destekliyor ama 7500f için ekstrem bir şey almaya gerek yok diye düşünüyorum stok fanla idare ediyorum şuanlık ama yeterli olmuyor görsel bırakırım önerilere açığım sıvı soğutma önerirseniz oda güzel olur işten kazandıklarıma 1-2 hafta içinde alabilirim anca Kasa : FSP...
  12. Balık Semo

360mm Sıvı Soğutucumu Yoksa Noctua NH-D15 mi ?

Kasa 360mm sıvı soğutma destekliyor soğutucu onu mu almak daha mantıklı yoksa sıvı soğutucu fiyatına almak mı daha mantıklı ?? Noctua NH-D15 chromax.black, Çift Kule İşlemci soğutucusu
Geri