Arama sonuçları: *

1. Silver Stone

Yardım Laptop için TF9 veya Mx-6 macun

Arkadaşın bilgisayarına bakım yapılacak. Akma yapmayan bir macun bakıyorum. Tf7 kullandım, tf9 da kıvam olarak benzerdir diye düşünüyorum. Sizleri önerisi nedir?
  2. Silver Stone

Yardım BU GPU HOLDER'DAN BULABİLİR MİYİM (İŞLER KARIŞIK DETAYLAR AÇIKLAMADA)

Öncelikle iyi geceler, iyi forumlar. Kasam DEEPCOOL CK560 VE HOLDER DESTEĞİ BULUNMUYOR. Fakat youtube shortsta aynı model kasada standart holderdan farklı bir holder gördüm. Bu tarz bir model bulmam mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Silver Stone

Yardım 2x120mm veya 2x140mm PVM KASA FANINA İHTİYACIM VAR

Kasam DeepCool Ck560 kule tipi soğutma kullandığım için üst panel boş (soğutucu phantom spirit). Üst panel extra 2 fan taksak soğutma performansı olumlu etkilenir mi? İyi olur derseniz fan önerilerinizi bekliyorum.
  4. Silver Stone

Yardım Silverstone raven m2 soğutucu alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/silverstone-tp03-argb-2280-m-2-ssd-sogutucu.html?ref=akakce&v=1.26#!prettyPhoto Daha ucuz fiyatlı termal pedli pasif soğutucular da var fakat sandviç tipi soğutucular Daha başarılı diyorlar.
  5. Silver Stone

Yardım GİGABYTE B650M K ANAKARTA 2. M2 SLOTU İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Arkadaşlar anakartımın ilk slotunda m2 soğutucusu var oraya KİNGSTON FURY RENEGADE takılı. 2. Slota WD BLACK SN 770 modeli gelecek. Fiyat performans m2 önerisine ihtiyacım var Bütçe belirtmiyorum siz eli yüzü düzgün model önerirsiniz ben de bütçe ayırıp alırım. Daha önce m2 soğutucusu almadım...
  6. Silver Stone

R5 5600 İÇİN NOCTUA HAVA SOĞUTMA MI YOKSA SIVI SOĞUTMA MI ALAYIM?

ARKADAŞLAR İŞLEMCİ VE RAM VAR SİSTEMİ PARÇA PARÇA TOPLUYORUM KASA EKRAN KARTI VS YOK SADECE SOĞUTUCU ÖNERİ LAZIM 1714427089 LİNK KOYMAYI UNUTMUŞUM :d...
  7. Silver Stone

Öneri R5 3600 için zalman stc8 nasıl olur?

Vatanda indirim var. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka macunlar varsa beklerim. İyi forumlar.
Geri