Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Sirkette abimin sıvı soğutmasini montajliyoruz ancak pompa çalışmıyor fanlar donmuyordu onları yaptım ama fanları çalıştırınca pompa çalışmadi rgbler çalışıyor ancak pompada ses yok işlemci 90 derecede çalışıyor boşta bende hemen durdurdum ne yapmamız lazım? Anakartta 1 tane cpu fan soketi var...
  2. Arda Fisher

Aylardır Stoğu Olmayan Kart Tutucu

Beyler Aylardır Şu ürünün stoğunu arıyorum geçmişte alacaktım ama vazgeçmiştim şimdi ise stok bulamıyorum stoğu bulunan bir yer biliyormusunuz? Çünkü inanın hiçbir yerde bulamadım 2. El satışda olur ÜRÜN; ASUS ROG Herculx EVA-02 Edition RGB Ekran Kartı Tutucu
  3. Arda Fisher

32 Gün Sonra Kartım İle Kavuştum 🎉

Beyler Sonunda Kart Garantiden Geldi 4060 Dan 4060 Tİ ye geçtim bedavadan güzel oldu sistemde bitti şimdilik biraz daha anime kızı alabilirim önerdiğiniz modifiye varmıdır setupa ne ekleyebilirim??? 1731616361
  4. Arda Fisher

Sys fan çalışmıyor yardım lazım

Beyler selam kasanın tüm fanlar sağlam ancak bir fan çalışmıyor sys fan yani anakarta takılan fan çalışmıyor ancak fan sağlam onu test ettim fan elektrik alınca iki saniye çalışıyor sonra duruyor beyler anakart sağlam çünkü eski anakarttada aynısi oluyordu bi şekilde yaptılar ama artık sıkıldım...
  5. Arda Fisher

Rgb kablo hakkında sorular var

Beyler bu kasa içine kozmetik olsun diye rgb kablo takmak istiyorum ilk olarak 3 sorum var 1. Nereden alabilirim? Neresi güvenilir ve kaliteli? 2. Bu kablo tam olarak ne kablosu oluyor yani ekran kartına giden kablo olarak kullanabiliyormuyum? 3. Rgbsini yönetebiliyormuyum?
  6. Arda Fisher

SIVI SOGUTUCUM CALİSMİYOR

Beyler yeni anakart taktım her şey çalıştı fanlarida çalıştı ama rgbsi yanıp söndü hemen nerde yanlış yaptım?
  7. Arda Fisher

Kasami nasıl daha HOT yaparım?

Beyler yarin yeni anakartla beraber 4 ram olacak ve sıvı sogutmamin rgbsi calisacak daha seksi olcak ama şimdilik böyle içine birşeyler eklemek istiyorum 2 anime kızı koydum ama yetmiyor hala tatmin olmadım fikir sunarmisiniz kasanin içine koymalik (anneme sordum ertesi gün kasanın cam tarafına...
  8. Arda Fisher

Diğer Anime Kızı Geldi

Diğeride geldi beyler Çinliler o kadar üşenmişki ürünün kutusu karton olarak geldi kendim uğraşarak kutuya çevirdim bu arada kartın üstüne olması sorun olmaz demila 😀
  9. Arda Fisher

Anime Kızını Aldım 😉

1/2 hafta önce bi konuda anime kızı alacagimi demistim çoğu kisi palavra sanmış bugün taylanddan kargom geldi (diğer 2 kargo yarin geliyor) ilk figürü koyduk bakalım soru olarak şunu sorucam ısıda bir sorun olurmu?
  10. Arda Fisher

Termal Macunum İyimi?

Beyler naber amazondan rastgele bi macun aldım nasıl sizce iyi mi? (1 haftadır banliyim sonunda ban açıldı forumu çok ozlemisim🥳) 300 TL'ye aldım 1 gram küçücük bisi
  11. Arda Fisher

SIVI SOGUTUCUMU NASIL YÖNETİRİM

Merhabalar Elimde Team T Force 240MM SIVI SOĞUTUCU var bunun rgbsini felan nasıl yonetebilirim? Nerden yapabilirim?
  12. Arda Fisher

ANA KARTIM ARGB DESTEKLEMİYOR

Merhabalar arkadaşlar anakartim argb desteklemiyor bu sebepten sıvı soğutucumun ışıklarını alamıyorum şimdi verdiğim linkteki ürünle ışıkları yakabiliyormuyum? https://ty.gl/j611dc6wb2
Top Bottom