Arama sonuçları: *

1. B

2000tl altı işlemci soğutucu önerir misiniz

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html?_gl=1*1uf77mx*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwwe2_BhBEEiwAM1I7sSywL-r2NgEeC1B-0h8syy_u2-sI37JGnS5FnA6i2wfGEwkV_SF0eBoCWBcQAvD_BwE şuanlık aklımda bu var overclock yapıyorum o yüzden 2000 tl altına...
  2. B

Termal macun kaç yıl dayanır

8gr mx6 almak istiyorum bana 3 4 sene yeter diye tahmin ediyorum bu süre içinde bozulur mu yoksa ilk günkü gibi kalıtr mı
  3. B

Ryzen 5 5500 sıcaklık normal mi

stok fanla ryzen 5 5500 uzay montaj bir şekilde cinebench çoklu çekirdek testinde 85 90 derece arası gidiyor boşta 45 50 arası sizce nasıl fazla mı normal mi
  4. B

Anakartın yaptığım overclock a daynıp dayanmadığını nasıl anlarım

anakart overclock dan dolayı zorlanırsa eski ayarlarına mı döner yoksa overclock u kaldırmak için kendini zorlayıp zarar veriri mi
  5. B

Overclock u nerden yapmalıyım

basit overclock yapacağım ryzen master üzerinden mi yoksa bios üzerinden mi yapmalıyım
  6. B

Msı b450 gaming plus max anakartım var ryzen 5 5500e nasıl overclock yapabilirim

overclock hakkında çok bilgim yok ama hem öğrenmek için hem de işlemcinin limitlerini görmek için yapmak istiyorum bunun dışında birkaç tane daha sorum var anakartın kaldıramayacağı kadar overclock yaptığımı nasıl anlarım sistem bileşenleri overclock a nasıl tepki verir overclock u bıos...
  7. B

Sizce hangi soğutucuyu almalıyım

Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu
  8. B

Overclocktan anlayanlara sorularım var

elimde ryzen 5 5500 rx 6600 var bunlara oc yapmayı düşünüyorum almam gereken en düşük b450 modeli nedir
  9. B

Ryzen 5 5500 stok fan yetermi

yoksa kule tipi gerekir mi
  10. B

Ryzen 5 5600 için kule tipi önerin

ne kadar ucuz olursa iyi olur
  11. B

Rx 6600 e overclock yapmalı mıyım

elimde asus dual rx 6600 var hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum asus dual olduğu için soğutması da fena değil overclock yaparsam rx 6600xt performansı alır mıyım ve 2k yı zorlar mıyım bir de işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartını besleyebilir mi
  12. B

Ryzen 5 5500 e overclock yapsam önbellek performansı düşürür mü

ryzen 5 5500 e overclock yapmak istiyorum ama l3 önbelleği az diye overclocktan fazla verim alamam diye korkuyorum sizce overclock yapmaya değer mi
Geri