Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Hangi sıvı soğutma tercih etmeliyim?

Aorus Waterforce ll 360mm (2700 e 2.el kfg 8 aylık ürün) Arctic liquid freezer argb lll 360mm (5000 e 0 ürün inventus satış) Hangisini almak mantıklı olur aradaki fiyat farkından dolayı soruyorum? İşlemcim 7500f ileriye dönük olsun diye düşünüyorum sıvı soğutma
  2. E

Arctic Liquid Freezer 2 360mm ARGB Kasama uyar mı (Zoko Amiral) ?

Zoko amiral kasam var üst panele yerleştirmeyi düşünüyorum 360mm desteği var fakat genişlik olarak normal radyatörlerden geniş olduğu için kullanan varsa sormak istedim? anakartım : battle-ax b650m-white wifi v14 ? Sizce uyar mı yoksa büyük mü gelir ona göre satın almak istiyorum?
  3. E

Ryzen 5 5600 Overclock ?

Merhabalar ekran kartımı rx 6600xt ile değiştirdim fakat şöyle bir problem yaşamaktayım işlemci sıcaklığım anlık olarak yükselip düşüyor bu arada drop giriyor oyunuma 1 saniyelik bir takılma işlemcime daha hiç overclock yapmadım yapmadığım için mi bu sıkıntıyı yaşıyorum stabil değerlerde oynama...
  4. E

Öneri DeepCool AK400 Digital kule tipi nasıldır ?

DeepCool AK400 Digital kule tipi nasıldır önerir misiniz ? İşlemcim : Ryzen 5 5600
  5. E

Çözüldü✓ .

.
  6. E

Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Öneri

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcime kule tipi soğutucu almak istiyorum 2 seçenek var sizce hangisi daha mantıklı olur DeepCool AK400 Digital Fiyat : 1250TL ID-Cooling SE-224-XTS Black Fiyat : 1050TL hangisini tercih etmeliyim ?
Geri