Arama sonuçları: *

1. misfit

Yardım Kule Tipi Soğutucu Ramlere Değiyor

Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB soğutucusunun montajını yaptım fakat ön tarafa takmam gereken fanı RAM'ler yüzünden takamadım. Bu sebepten fanlardan birisini egzoz fanın önüne, diğerini de ortaya montajladım. Fanların hepsini arkaya bakıyor. Prime 95'te 30 dakikalık testte 60 dereceyi...
  2. misfit

CBP açık mı olmalı kapalı mı?

Daha önce Wraith Stealth kullanıyordum, boştayken 2300rpm'de dönüyordu. Dün itibariyle Wraith Prism'e geçiş yaptım fakat yine boştayken 2000-2300rpm aralarında çalışıyor, sesi de kulaklık takılı değilken geceleri bir tık rahatsız ediyor. Bazı forumlarda CBP kapatınca düzeldiğini söyleyenler...
  3. misfit

Kasama Sığacak Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Kasam Vento VG04F fakat max. soğutucu yüksekliği 150mm olarak geçiyor. Bu sebepten Wraith Prism almayı düşünüyorum. Kasama uygun soğutucu önerileriniz var mı? https://www.ventocase.com/vg04f
  4. misfit

Yardım XPG Gammix D30 OC Yapmak İstiyorum

Selam arkadaşlar. XPG Gammix D30 Ramlerime OC yapmak istiyorum. Daha önce OC yapmadım, nasıl yapacağımı ve hangi değerleri vermem gerektiğini detaylıca anlatacak arkadaşlar yardımcı olabilir mi? @FPU/CACHE @cfranko Ram: XPG Gammix D30 8GB 3200Mhz - XPG Gammix D30 8GB 3000Mhz Anakart: Gigabyte...
  5. misfit

Arctic MX-4 Nereden Almalıyım?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere MX-4'ün çakması çok var. Teknobiyotik'de orijinal satılıyor fakat hepsiburada'daki macun da teknobiyotik. Nereden almam daha mantıklı olur? Arada 10TL fark var, az değil bir döner parası .d Hepsiburada...
  6. misfit

100-150TL Soğutucu Önerisi

En fazla 150TL kule tipi soğutucu arıyorum. Kasam max 150mm destekliyor, onu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Bu ikisini düşünüyorum şu anlık...
  7. misfit

Arctic MX-4 vs Cooler Master Mastergel

Hangisini önerirsiniz? https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-spatulali-ar-actcp00031b-2020-edition.html https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-reguler-thermal-macun.html
  8. misfit

Wraith Prism Almaya Değer Mi?

Normalde T6 Ultra düşünüyordum fakat kasam max 150mm uzunluk destekliyor, T6 Ultra ise 155mm 🙃 Sahibinden'de 2. el 250TL civarında satılıyor sizce almalı mıyım? Anakartı değiştirince OC yapacağım o yüzden güzel bir soğutucu arıyorum. Başka önerileriniz varsa atabilirsiniz ama boyunun 150mm'den...
  9. misfit

Gametech Freezer HD2.0 vs Snowman M200

İkisinin karşılaştırıldığı bir içerik bulamadım. Bütçeleri neredeyse aynı, hangisini önerirsiniz? Macun olarak Arctix MX-4 kullanacağım. İşlemci: Ryzen 3 3100...
  10. misfit

İşlemci Soğutucu Önerisi

100-300TL arası işlemci soğutucusu önerebilir misiniz? Kasam max 150mm yükseklikte destekliyor soğutucu.
  11. misfit

İşlemci Macunu Önerisi

Arkadaşlar sistemi alalı 7 ay oldu. Macunu değişeceğim macun önerileriniz nelerdir? 50-60TL'lik güzel bir macun arıyorum. Daha da ucuz varsa olur. 1625762181 Ya da üzerine biraz daha koyup bu soğutucuyu mu alsam yanında macunu da geliyor. Stok fan kullanıyorum, stok fana göre performansı...
  12. misfit

RGB Egzoz Fan Önerisi

Arkadaşlar kasanın egzoz fanı rgb değil, en azından içerisinin aydınlanması için rgb fan ile değişeyim diyorum. 40-50₺ fiyat bandında 4 pin girişli fan arıyorum. 120mm.
  13. misfit

Snowman M200 vs Wraith Stealth

Snowman M200'e geçmeli miyim? Boşta işlemci 48-50 derece. https://www.hepsiburada.com/snowman-m200-2-bakir-borulu-cpu-sogutucu-fan-rainbow-p-hbv00000pb213
  14. misfit

300TL Soğutucu Önerisi

300₺ Kule Tipi soğutucu ne önerirsiniz?
  15. misfit

SNOWMAN M200 Alınır mı?

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce nasıl? Abdullah abi incelemişti zamanında fiyatına göre beğenmişti. Kullanan arkadaşlar varsa sesi ve performansından memnun musunuz? Ryzen 3 3100 stok soğutuculu kullanıyorum. Geceleri sesi bir tık rahatsız ediyor. 1612113863...
  16. misfit

120mm Fan Önerisi F/P

Arkadaşlar düşük bütçeli 120mm fan arıyorum önerileriniz var mı?
  17. misfit

İşlemci Soğutucusunu Ekran Kartına Bağlamak Ne Kadar Mantıklı?

Arkadaşlar ekran kartının sitesinde böyle bir şey gördüm. AMD'nin stok soğutucusu takılı işlemcide, soğutucu ise normal olarak anakartıma bağlı. Aşağıdaki görselde ki gibi soğutucuyu ekran kartına bağlamak ne kadar mantıklı ya da tavsiye ediyor musunuz?
Geri