Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Çözüldü✓ Thermalright mı lianli fanmı

SELAMÜN ALEYUKÜM subatın sonu kasama 6 adet veya butce yeterse 9 adet fan almak ıstıyorum.suanda stok fanlar var su ıkı model f/p gıbı geldı veya başka onerılerınız varmı.kasam bu ayrıyettenm kontrolcu veya coklayı vs. almam lazımmı.butce (5000,6000 tl) sessiz olmasını ıstıyorum...
  2. yusuf544

Yardım Kasam için sessiz fan önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Uzun zamandır almayı düşünüyordum kasam için fan fakat bir türlü nasip olamadı ama bu ayın sonu şubatın sonu bir aksilik çıkmazsa kasama bütçe yeterse 9 yetmezse 6 adet (120mm) fan almak istiyorum.şuanda kullandığım kasanın stok fanları ve oldukça gürültülü.ben yeni fan alınca...
  3. yusuf544

Kule tipi soğutucundaki 1 fanı cıkarsam cok fark eder mi?

SELAMÜN ALEYKÜM Ryzen 9 7900 ıslemcım var thermalrıght phantom sprıt evo kullanıyorum bıtane fanını soksem cok bır fark olurmu ıslemcı sıcaklık anlamında hemde kasam bıraz daha sık durur suanda anakartımın ustune gelıyor bır fan hosuma gıtmıyor...
  4. yusuf544

Yardım Pc kasa egzoz fan ayarı nasıl yapılır

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar konuya girmeden önce kasa fan değiştirin diyenler olursa diye yazıyorum fanlarım kasanın kendi fanları ayriyetten almak gibi bir niyetim var ama şuan elimde para olmadığı için 1 ay daha beklemem lazım konuya gelellim şimdi. Benim pc yaklaşık 1 yıllık bu aralar artık...
  5. yusuf544

Pc de bu fan sesi yüksekmi

SELAMÜN ALEYKÜM Bu ses özellikleri geceleri çok rahatsız ediyor yüksekmi yoksa normal düzeydemi bu ses video atıyorum birazdan.
  6. yusuf544

Pc kasa için fan önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Pc için 6 adet fan almak istiyorum hamgi modelleri önerirsiniz ve toplam 9 fan olacak fazladan bir aparat almam lazımmı.Rgb de olmasını istiyorum ve sessiz olursa çok iyi olur.(bütçem varsa bu bütçede 2000tl eğer gerçekten değecekse 3000 de olur.),(siyah,normal fanın içinde rgb...
  7. yusuf544

Pc cpu soğutma ayarları nasıl olmalı

SELAMÜN ALEYEKÜN Yeni soğutucu aldım fakat şuanlık eskisi ile bir fark göremedim belki rpm hızını düşük tutum diye olabilir ama bilmiyorum.kısacası ben bios dan nasıl bir ayar yapmam lazım serin çalışması için.
  8. yusuf544

Çözüldü✓ Kabloyu Nasıl takıcam yardım

SELAMÜN ALEYKÜM Bilmediğim için soruyorum bunu nasıl takıcam kule tipi soğutucu aldım montaj yapıyorum yardım lazım bu kabloları nereye takıcam.
  9. yusuf544

Thermalright TF7 Termal Macun iyi midir?

SELAMÜN ALEYEKÜN Arkadaşlar bu termal macun iyi midir? yoksa başka öneriniz varmıdır.
  10. yusuf544

Çözüldü✓ Hangi termal macunu alıyım

SELAMÜN ALEYEKÜN Ya ben çok kararsızım phantom sprit se sipariş vermedim yine ilk istediğim modele geri döndü kararım olmazsada uğraşamam iade için bu modeli alıcam fakat termal macun çıkmıyor içinden hangi marka model termal macun önerirsiniz...
  11. yusuf544

Phantom Spirit SE Soğutucu Tercihi Doğru mu?

SELAMÜN ALEYKÜM Kaç gündür soğutucu alma hakkında düşünüyordum ve konular açıyordum sonunda kararımı verdim. Bundan önce phamtom sprit evo düşünüyordum fakat kasama ya tam sıkacaktı yada sığmayacaktı aradım konuştum kutu açıldığından itibaren iade alamayacaklırını söylediler ve bende phamtom...
  12. yusuf544

ASUS PRIME LC 360 ARGB 360mm alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar biliyorum çok fazla sıvı soğutucusu konusu açtım ama bu hafta boş olduğum bi gün aksilik çıkmazsa alacağım için kesin karar vermem lazım. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-lc-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html Bu soğutucu alınır mı? 6 yıl...
  13. yusuf544

Thermalright frozen warframe pro 360 alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Artık son kararı vermem lazım 9 7900 için bu soğutucu iyi midir? uzun ömürlü sorunsuz kullanabilirmiyim veya başka önerileriniz varmı...
  14. yusuf544

Sıvı soğutucu önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar 9 7900 işlemcim için soğutucu almayı düşünüyorum ama aklımda 2 soru var içindeki sıvı sisteme akarmı ve ömrü ne kadar olur. Aklımdakiler...
  15. yusuf544

Sıvı soğutucu alınır mı?

SELAMÜN ALEYEKÜN Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.vatandan almak istiyorum sistemide oradan topladığım için başka birisiyle muhatap olmak istemiyorum ne önerirsiniz veya kule tipi alırsam kasama...
  16. yusuf544

Yardım Cooler master hyper 612 apex alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde phantom sprit evo se düşünüyordum fakat ramlerin üstüne geldiği için rgb ler gözükmediği için ve bende güzel görünmesini istediğim için vazgeçtim.bu attığım linkteki model iyi soğuturmu işlemcimi şuan kullandığım bu...
  17. yusuf544

Ryzen 9 7900 için bu soğutucu iyi midir?

SELAMÜN ALEYKÜM Öncelikele bişi sorcam sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum işlemcim 80 90 derece arasında çalışıyordu bi sıkıntı olmuşmudur ? Ve bu soğutucu alöayı düşünüyorum kullanan varmı sıvı soğutucu istemeiyorum önerirniz varsa atabilirsiniz...
  18. yusuf544

Çözüldü✓ Pc kasa fan önerisi 120mm

SELAMÜN ALEYEKÜN Kasama 6 Adet daha fan eklemek istiyorum kombinasyonu bozulmasın diye standart olan rgb bi fanlardan istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  19. yusuf544

Bu soğutucu alınır mı? ve uyarmı

SELAMÜN ALEYKÜM https://www.gaming.gen.tr/urun/568937/thermalright-phantom-spirit-120-evo-tl-k12-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bunu almayı düşünüyorum ama anakartım çıkıntılı olduğu için olurmu bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz.
  20. yusuf544

COOLER MASTER HYPER 612 APEX 6HP alınır mı?.

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar 9 7900 işlemci var cooler master 212 x Black duo oyunlarda 85 90 arası dolaşıyor 1 seneye yakın böyle kullandım artık yeni soğutucu almak istiyorum bu model nasıl yoksa phantom sprit evo mu daha iyi.
Geri