Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Yardım Temu Ters Fan Gümrük sorusu

temudan bilgisayarıma 6 tane ters fan almayı planlıyorum. normalda gümrüğe takılmaması için kargo dahil 30 euro geçmemesi gerekli. oda yanlış bilmiyosam 1500-1600tl civari olması gerek. ama sepetimde toplam fiyat 2300 tl oluyor ve sipariş vermeme izin veriyor. eğer bunları sipariş verirsem...
  2. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ P12 max fan ile sıvı soğutma kombolanır mı

3 tane P12 max ile 360mm radyatör aldım. Fanlar 82 CFm ve 4,2 O/hm gibi birimlerde hafa üfleyebildiği yazıyordu. bunlarla sıvı soğutma kombolanırmı? güzel soğuturmu
  3. TsuchinagaHiyori

Thermalright Mjolnir Vision 360mm alınır mı??

https://share.google/8o2aQIuuN7HsxclqK biraz araştırdım, türkiyede çok konuşanı yok ama yurt dışında kullananı var. bir testte 7800x3D boşta 40 dereceye kadar yükte 75 dereceye kadar stabil tuttuğunu gördüm. sizce alınır mı?? (evet fanları yok ekstra fan almak gerekiyo) thermalright kullanan...
  4. TsuchinagaHiyori

Yardım Ps5 Slim Soğutucu öneri

Ps5 slim için aklınızda güzel bir soğutucu varsa önerebilir misiniz?.
  5. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Mchose V9 Pro Alınır mı?

Kablosuz kulak üstü kulaklık arayışındaydım. 3000 TL bütçem vardı. karşıma mchose v9 pro çıktı. biraz incelemeleri izledim mikrofon kalitesi ortalama istediğim gibi. 7.1 özelliği var. 2000mah batarya var ve uzun süre gittiklerini sölüyor. insanlar uygulamadan eq ayarı yapınca çok daha iyi...
  6. TsuchinagaHiyori

Öneri PC dış görünüşünü güzelleştirmek istiyorum

bi süre indirim kovalayıp bilgisayarımı topladım, bilgisayara harcadığım bütçeden dolayı bütçem kısıtlı. Akvaryum tipi kasa kullanıyorum, mümkünse fazla cebimi yakmicak bütçede neler önerirsiniz görüntüsünü güzelleştirmek için? (Siyah bir setup kurdum)
  7. TsuchinagaHiyori

AIO Dikey takmalımıyım?

selamlar, öncelikle lian li o11 vision compact kasasına sahibim bu kasaların özelliği 3 tarafınında cam olup maksimum estetik desteklemesi, bir sürü videolar izlediğimden bende özenmiş durumdayım 😄, fakat bunun için tepeye takılan mesh ve sıvı soğutmayı kaldırmak gerekiyor, kasanın arkasında...
  8. TsuchinagaHiyori

7800x3D sıcaklık değerleri nasıl?

360mm Arctic sıvı soğutma kullanıyorum. MX-4 macun kullandım. Boşta iken takıldığı sıcaklık değerleri : Tek Çekirdek Cinebench R23 Testi : Çoklu Çekirdek Cinebench R23 Testi : Bu değerler nasıl, kötümü, kötüyse en yakın zamanda macun değiştirmem gerekirmi? Not : (Ekran Kartı takılı deyil...
  9. TsuchinagaHiyori

Renk ve fan kontrolcü için çoğaltıcı almalımıyım?

bilgisayara ARGB hava akışı için fan alıcam anakartım Asrock b850 livemixer. olurda fanlar papatya diziliminde olmazsa ARGB ve fan kontrolcüsü almam gerekirmi. gerekirse bunun için fiyat performans ne önerirsiniz? böle bişi buldum alınır mı? yoksa başka öneriler varmı...
  10. TsuchinagaHiyori

Arctic 360mm Liquid Freezer II Am5 uyumlu mu??

Bügün trendyolda indirim vardı ve sipariş verdim. sonrasında araştırdığımda Am4 soket tipi olduğunu gördüm. ama trendyolda satıcı Am5 uyumlu yazmış. Kullanan varsa bilgilendirebilirmi?
  11. TsuchinagaHiyori

120mm Kasa Fan öneri

120mm kasa için fan arıyorum 3 tane sipariş vericem. biraz araştırdım dragos ls300 premium buldum https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-dragos-ls300-premium-argb-12cm-fiyati,481039943.html CFM değerli yeterli gözükmesine rağmen pek tercih edilmediğini gördüm. sizin görüşleriniz neler yada ne...
Geri