Arama sonuçları: *

1. hakan32

Çözüldü✓ Arctic 420mm sıvı soğutma sizce kalitelimi kaç yıl hizmet eder ?

Merhaba arkadaşlar son 3 aydır heryerde karşıma çıkıyor sıvı soğutma iyi değil hava soğutma daha iyidir gibisinden. korkmaya başladım 420mm arctic lquid freezer III var elimde sizce 2-3 yıla bozulurmu ? :(
  2. hakan32

Arctic 420mm LF III sıvı soğutma aldım ancak AMD kiti çıkmadı ?

Merhaba arkadaşlar Sıvı soğutmayı aldık ancak içinden anakartın arkasından oturtuğumuz aparat çıkmadı doğal olarak CPU montaj yapamıyorum Eski 280mm Sıvı soğutmamdakini kullandım mecbur ancak 280mm Bu sefer boşa çıkarmış oldum Bunu başka kasaya takarken bu sefer o aparat lazım olacak nerden...
  3. hakan32

420mm veya 480mm sıvı soğutma önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir proje için 420mm veya 480mm sıvı soğutmaya ihtiyacım var RGB şart değil amaç en iyi soğutmayı sağlamak Kasam 480 mm ön ve üst desteği mevcut arcticler ile uyumlu bütçe 20k Kullanılacak işlemci şuanda 9950x ancak 9950x3d bekliyorum çıktığı gibi ona geçilecek.
  4. hakan32

CPU OPT ye Sıvı soğutmayı bağlasam sorun yaşarmıyım ?

Merhaba arkadaşlar 280mm arctic sıvı soğutma sebebiyle kasamın CPU fan girişi kapandı ve hiç bir şey takamıyorum Ancak biraz altında CPU OPT diye bir giriş var oraya sıvı soğutmayı bağlayıp kullanıyorum şuanda Bir sorun yaşarmıyım ?
  5. hakan32

280mm arctic vs 360mm asus rog sizce hangisi daha iyi soğutur ?

sizce soğutma performansı 2si arasında hangisi daha iyidir.
  6. hakan32

İş yerim için 1KG Termal macun önerisi

Günde ortalama 20 tane pc termal işlem yapıyoruz malum kaliteli termal macun fiyatları uçtu gitti 1KG luk en az 5 iletkenliği olan orta seviye bir termal macun arıyorum. Toptancım 3500TL ye bi tane getirdi 0.8 iletkenliği var dedim hiç sürmesem daha iyi :) Amazonda arctic mx-4 ün 1kg luğu var...
  7. hakan32

Corsair 500R için sıvı soğutma önerisi fiyat performans ?

Merhaba arkadaşlar Noctuanın Kule tipi cpu soğutucunu kullanıyorum ancak çok ağır olması sebebi ve kasayı dik konumda kullandığımdan anakarta zarar vereceğini düşünüyorum yoksa sıcaklık olarak sorun yaşamıyorum.5950x Render testinde 15dk 71 derece sabit. Yine en kötü bu performans verebilecek...
  8. hakan32

Yardım En iyi Termal macun önerisi lazım arkadaşlar

Bütçe 500TL 3 fanlı Ekran kartını ve işlemcimi termal macun yenilemesi yapıcam kaç gram alsam bilemedim. Termal macunda sadece iletkenlikmi önemli tam olarak bilmiyorum. Bazı iletkeni yüksek modellerin Yapısının hemen bozulduğu kısa sürede özelliğini kaybettiğini okumuştum. Aklımda artic mx4...
  9. hakan32

Yardım RX 6600 Sapphire Pulse %50 fan hızında 85 derece oluyor

Merhaba arkadaşlar, Sapphire Pulse RX6600 ekran kartım var, şimdiye kadar hep ASUS Dual ve ROG kartlar kullandım sıcaklık konusunda ekran kartının 65-70 üstüne çıktığını görmedim şimdi sıfır aldığım bu kart yer yer 85-87 derecelere kadar çıkıyor fan hızı %50 de olduğu halde %70-80'lere...
  10. hakan32

Thermaltake Water 3.0 Performer C + LNC Hakkında bilgi ?

Bu soğutmanın sıvısı değişiyormu. Değişiyorsa ne almak gerekir sıvı olarak bilginiz varmı ?
  11. hakan32

Sıvı soğutma sıvısı değişmelimi

Merhabalar Sıvı soğutma hakkında çok fazla bilgim yok. GTX 1080ti sli sıvı soğutma sistemde upgrade yaptık rtx 3090 sli çevirdik sıvı soğutmanın sıvısı değişiyormu yoksa böyle devam etsek sorun olurmu ?
Top Bottom