Arama sonuçları: *

1. Senoly

Yardım Thermalright Frozen Edge 360 Önerir misiniz?

3.5-4k bütçemiz var. Bütçe çok sınırlı. 7800X3D için alacağız öneriyor musunuz? Beyaz olmak zorunda. Kullanan var mı? Boşta - oyunda ısı değerleri hakkında referans verebilecek var mı...
  2. Senoly

Çözüldü✓ Deepcool AK620 Digital kullanan var mı?

Kullanan var mı arkadaşlar? Kablolamayı pek beceremedim. :blobdance: Led ekranı takarsam kablolar aşağı sarkıyor. Normalde aşağıdaki resimdeki gibi durması gerekiyor. Ama bende ki görüntüsü böyle; Isı bloklarının içinde hafif bir içe boşluk var kablo için sanki (emin değilim). Kabloyu...
  3. Senoly

Yardım PSU Soğutmak İçin Kasa Düzeni

Merhaba, İşaretlediğim yerin içerisinde PSU var. PSU fanı klasik şekilde alt yüzeyde şuan. Bu bölmeye bir fan ekleyip PSU'yu ters çevirsem PSU sıcaklığı daha çok düşer mi? Yoksa kasa içerisindeki sıcak havayı mı PSU içerisine üfletmiş olurum? Kasa içerisi serin ama kasanın altından çok hava...
  4. Senoly

Çözüldü✓ 9800x3D için Undervolt Tavsiyeniz nedir?

Curve Optimizer'i -25 yaptım. Bu tek başına yeterli mi? MSI Anakart için BIOS BPO menüsünde Max CPU Boost Clock Override'ı da değiştirmeli miyim? Buraya +200Mhz gibi pozitif değer verip Curve Optimizer'i düşürenler gördüm. Bu doğrusu mu? Max CPU Boost Clock Override'da negatif olduğunda gerçek...
  5. Senoly

Thermal Grizzly Kryonaut dışında macun öneriniz nedir?

Uzun zamandır sadece bu modeli kullandım. Çok iyi performans aldım açıkçası. Başka bir model bakma ihtiyacım olmadı. Daha iyisini önerebilir misiniz? https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-1gr-12-5w-yuksek-performansli-termal-macun-p-HBV00000YI0ZS
  6. Senoly

7800x3D ve 9800x3D için Soğutma

Selam, bu videoda 7800x3D ve 9800x3D için sanırım Türkiye'de satışı olmayan be quiet!ın Dark Rock 5 soğutucusu kullanılıyor ve fiyatı sadece 75 dolar. Ancak performansı aşırı iyi duruyor. 45-55 derece sıcaklıkta çalıştırıyor işlemciyi. Bende çok kuvvetli bir model kullanmıyorum ama aynı...
Geri