Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Yardım Laptop ısı değerleri çok yüksek

Valorant oynarkenki ısı değerlerim soldaki GPU sağdaki CPU önerileriniz nelerdir ?
  2. Zaquare

Yardım Ekran kartı OC nasıl yapılır ?

Benm şuan böyle 130 w çekiyo eskiden 70 üstüne çıkmazdı bi anda aynı ayarda arttı sıcaklık değerleri falan bile ve mh değeri düştü miningde değişik bişi oldu güzel bi ayar verebilir misiniz ? (MSI RTX 2060 GAMING 6G)
  3. Zaquare

Yardım Ekran kartı overclock

Ethereum mining yapıyorum şu anki ayrımla RTX 2060 gaming 6g ekran kartım 77 w 32 mh sabit min-57-58 max-60-61 derecelere çıkıyor mh yükseltmem lazım bi tık güzel bildiğiniz bir ayar var mı ?
  4. Zaquare

Öneri Bilgisayarıma daha ne yapabilirim ?

Sistem özelliklerim ; Anakart : MSI B450M PRO M2 - V2 Ekran kartı : RTX 2060 GAMING 6G İşlemci : AMD Ryzen 5 2600 RAM : G.Skill Ripjaws 8x2 gb 3000mhz Kasa : Xigmatek Glare 7a CPU FAN : Snowman x6 SSD : 500 lük wd blue HDD : 1tb wd blue
  5. Zaquare

Öneri Bilgisayar hızlandırma ...?

Bilgisayarımı en hızlı konuma getirmek istiyorum bazı şeyler var mesela görüntüyü düşürüp hızlandırma gibi ben görüntüyü bozmak istemiyorum açıkçası görüntü bozmadan performans arttırmak istiyorum nasıl yaparım sistemim imza bölümünde yazıyor...
  6. Zaquare

Kasanın üstüne 3 tane fan almayı düşünüyorum

Kasanın üstüne 3 tane fan almayı düşünüyorum ve 3 fan sığar mı ya da bana ucuz mor fana önerir misiniz mor da olur RGB de ucuz olsun yeter kasa modelim xigmatek glare 7a.
  7. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

R5 2600 işlemcim var en fazla 45 dereceye kadar ısınıyor boşta aniden geri 30 lara düşüyor yada 40 bazen 29 bile oluyor sizce OC yapmalı mıyım yapmam gerekiyorsa nasıl yapmalıyım?
  8. Zaquare

Öneri İşlemciye doğru OC nasıl yapılır ?

İşlemcim r5 2600 nasıl OC yapmayı çok bilmiyorum bana doğru OC ayarlarını bilen bir arkadaş gösterebilir mi hem ısınmayan hem de hızlı bir ayar önerirseniz sevinirim.
  9. Zaquare

Yardım R5 2600 OC nasıl yapılır?

BIOS da game boost diye bir ayar var otomatik OC yapıyor fakat önceden 30 dereceyle çalışan işlemcim 40 dereceyle çalışmayı bırakın üstüne hızıda yavaşladı saçma sapan bir şeydi bende elle yapmak istiyorum ama bilgim yok sizce işlemcime zarar gelir mi ömrü kısalır mı ve nasıl OC yaparım tek tek...
  10. Zaquare

BIOS game boost gerçekten işe yarıyor mu ?

Ben açtım ve işlemci ayarlarım böyle oldu ryzen 5 2600 kullanıyorum sizce iyi mi?.
  11. Zaquare

Yardım OC yapmamda yardımcı olabilir misiniz?

Ryzen 5 2600 OC yapmayı düşünüyorum boşta 29-enfazla 35 falan oluyor derecesi bende OC yapma kararı aldım nasıl yaparım güzel bir OC bilgili kişi yazabilir mi ?
  12. Zaquare

Yardım Kasanın ön panelini havaladırmak

Kasam xigmatek glare 7a fakat ön cam hiç iyi soğutmuyor mecbur açmak zorunda kalıyorum ön camı bu ön cama uygun bir şekilde havalandırma delikleri açmak istiyorum ya da internette satılıyorsa bu kasaya uygun bir filtreli ön panel arıyorum var mıdır sizce böyle bir şey.
  13. Zaquare

Snowman x6 aldım ....

Snowman x6 cpu soğutucusunu aldım fakat daha takmadım önceden deneyimli olmadığımdan başka bilen birine taktıracağım yarın sizce nasıldır veya kasama uygun olurmu kasa modelim xigmatek glare 7a anakartım b450m pro m2 v2 .
  14. Zaquare

Yardım UV nasıl yapılır? (20 karakter)

UV nasıl yapılır bununla ilgili sizlere sormak istedim :) .
  15. Zaquare

Öneri UCUZ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU

Ucuz (uygun fiyatlı) bir işlemci soğutucusu bakıyordum öneri yapabilir misiniz kaliteli de olsun dış görünüşüde rgb falan olursa çok güzel olur önerilerinizi yapar mısınız ?
Top Bottom