Snowman x6 cpu soğutucusunu aldım fakat daha takmadım önceden deneyimli olmadığımdan başka bilen birine taktıracağım yarın sizce nasıldır veya kasama uygun olurmu kasa modelim xigmatek glare 7a anakartım b450m pro m2 v2 .
Evet taktırdımda sığdı.3 fanlı olan modeli değil mi ?
Hayırlı olsun. Değerler ne kadar düştü. Islemci neydi?Evet taktırdımda sığdı.
İşlemci ryzen 5 2600 dü boşta 60 derecelere kadar çıkıyordu şimdi boşta 29 30 derecelerde baya farketti çok iyi bir fan öneririrm ama benm tam öyle sığmadı sığdı ama ramlerin üstüne taktık fanı.Hayırlı olsun. Değerler ne kadar düştü. Islemci neydi?
Bayağı farketmiş güle güle kullan. OC dene istersen rahat yaparsın güzel bir şeyler.İşlemci ryzen 5 2600 dü boşta 60 derecelere kadar çıkıyordu şimdi boşta 29 30 derecelerde baya farketti çok iyi bir fan öneririrm ama benm tam öyle sığmadı sığdı ama ramlerin üstüne taktık fanı.
Vallaha hiç bulaşmak istemiyorum gayet memnunum hızından şuan şimdi hiç anlamam oc denBayağı farketmiş güle güle kullan. OC dene istersen rahat yaparsın güzel bir şeyler.
En azından bi 4.0 yap hocam stock ile bile ısınmaz.Vallaha hiç bulaşmak istemiyorum gayet memnunum hızından şuan şimdi hiç anlamam oc denAlıntıyı görüntüle
Hocam ama OC'suz da ayıp olur soğutucuyaVallaha hiç bulaşmak istemiyorum gayet memnunum hızından şuan şimdi hiç anlamam oc denAlıntıyı görüntüle
Nası yapıcam ki işte bir bilgim yok şimdi yanlış bir şey yaparım.En azından bi 4.0 yap hocam stock ile bile ısınmaz.
Bilsem çoktan yapardım bea.Hocam ama OC'suz da ayıp olur soğutucuya![]()
OC için ayrı konu açabilirsiniz bilgili kişiler var.Nası yapıcam ki işte bir bilgim yok şimdi yanlış bir şey yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilsem çoktan yapardım bea.
Şimdide bir bios giriyim dedim yanlışlıkla ram mhz düşürdüm çıldırıcam ksljdsfklsdş.OC için ayrı konu açabilirsiniz bilgili kişiler var.