Arama sonuçları: *

1. wh1te

snowman t6 soğutucu ne kadar eder

elimde snowman t6 mavi soğutucu var sistemimi satarken soğutucuyu ayrı şekilde satmak istiyorum ne kadar eder sizce ?
  2. wh1te

Dark Freezer X123 alınır mı

Dark Freezer X123 160tl ye düşmüş alınır mı t6 ultra falan düşünüyordum testlere baktım tek fanlı olmasına rağmen aynı performanstalar ben alıp 2 tane ID-COOLING XF-12025-SD-W ile güçlendirmek istiyorum sizce nasıl olur 300 lira civarına daha iyi bir soğutucu öneriniz varsa söyleyin lütfen...
  3. wh1te

t6 nın fanlarını hangisi ile güncellemek daha mantıklı ?

t6 nın fanlarını iki tane Arctic F12 ile güncellemek mi daha mantklı olur yoksa tek Akasa "Viper" S-Flow ile güncellemek mi ?
  4. wh1te

ID-COOLING markası nasıl ?

ID-COOLING markası nasıl ürünleri kaliteli mi mesela ID-COOLING AuraFlow X 240 Snow modeli nasıl alınır mı? fiyatı uygun geldi
  5. wh1te

GSKILL RipjawsV 16GB (2X8) DDR4 3200Mhz ram OC

iki adet G SKILL F4-3200C16-8GVKB ramım var OC yapmak istiyorum OC kapasitesi ne kadar ? ne kadar performans artışı olur ? değermi ? ve en önemlisi nasıl yapacağım nelere dikkat etmem lazım yardımcı olurmusunuz ? sistemim şu şekilde @RevDeisDou başka kimi etiketelemem gerekiyor bilmiyorum bilen...
  6. wh1te

GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC ekran kartını beyaza boyamak ?

GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC ekran kartı sahibiyim ve farklı olmayı seviyorum ayrıca beyaz renginin de kasada çok güzel duracağını düşünüyorum asıl sorum karttaki fanlar hariç sadece plastik kısımları boyasam garanti dışı kalırmı ? yurt dışında yapan bir çok kişi var ama türkiyede yapan sadece bir...
  7. wh1te

GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC karta overclock

ekran kartı : GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC oc yapmadığımda max 72 derece gördü oc yapınca max 75 önce sonra 2100 MHz/8200MHz 1.052v boyle bir fark oluştu ilk defa overclock yaptım yorumlarmısınız
  8. wh1te

Arctic F12 ile Arctic P12 arasında ne fark var

t6 ultra için sessiz ve kaliteli fan arıyorum malum orjinal fanları sesli çalışıyor arctic in F12 ve p12 fanlarını gördüm aralarındaki fark nedir aradaki 30 tl ye değer mi? yoksa f12 dahamı mantıklı? Arctic F12 Arctic P12
Top Bottom