Arama sonuçları: *

1. AliMert37

Bu fandan aldım bi sıkıntı yaşarmıyım?

https://www.n11.com/urun/thermalright-tl-c12c-s-argb-kasa-fani-siyah-uclu-paket-39002863?magaza=qp Sahibinden üzerinden aldım. 1 ay falan kullanmış. Kule tipi soğutucumun bir fanı bozulduğu için aldım. 150tlye iyi mi?
  2. AliMert37

Kule tipi soğutucu fanı önerisi

Şuanda kullandığım soğutucu 2 radyatörlü. Fanın birisi bozulduğu için yeni fan almam gerekiyor. Ne önerirsiniz?
  3. AliMert37

Yardım Kule tipi soğutucumun bir fanı dönmüyor

ARGB kontrolcü aldım dün. Cpu fana takmayınca öndeki fan dönmüyordu. Bende argb kablousunu kontrolcüye takıp diğer kabloyu anakarttaki cpu fana taktım. Dün iki fanda çalışıyordu ama şuanda fanın birisi çalışmıyor
  4. AliMert37

Argb kontrolcü takınca fanin biri dönmüyor

Kasanın fanları ve kule tipi soğutucunun birisi dönüyor ama birisi dönmüyor
  5. AliMert37

Bu Kontrolcüyü Alsam ARGB Kullanabilir Miyim?

Argb kule tipi soğutucum var ama anakartım desteklemediği için kullanamıyorum. Bunu alsam argb olarak kullanabilir miyim...
  6. AliMert37

Kule tipi soğutucuyu yanlış takmış olabilir miyim?

Normalde gördüğüm soğutucular egzoz fanina bakıyor ama benim soğutucu yukarıya bakiyor. Yanlış takmış olabilir miyim?
  7. AliMert37

Yardım Bu fanlar nereye takacağım?

2 tane takılacak fanı var. Birisi ortaya takılacak zaten. Diğerini alta takarsam ekran kartıyla çok yakın oluyor. Bı de fan yönleri nasıl olacak
  8. AliMert37

2. El kule tıpi soğutucu biraz eğilmiş

İce 600 pro aldım ama biraz eğilmiş. Elimle duzeltsem olur mu. Geri mi gondereyim yoksa?
  9. AliMert37

224-xt mi ice 600 pro mu? Acilll

İkisinden birini alacağım hangisini almalıyım acil
  10. AliMert37

İd-Coolıng SE-214-XT rgb alınır mı?

2. el 850tlye buldum. Yanında 1 fan daha verecekmiş. Alınır mı?
  11. AliMert37

Kule tipi soğutucu önerisi

r5 3600 için 600-700tl bütçem var
  12. AliMert37

Anakart değişikliği sonrası ısı artışı

Asus a320 anakarttan asrock b550 anakarta geçtim. Normalde boşta 40-45 yükte 60-65 derece olan işlemcim şuanda boşta 55in altına düşmüyor.
  13. AliMert37

Kasa fanlarının kablosunu nereye takacağım

Kasam Deepcool cc560 ve anakartim a320m-f kasa fanlarının kablosunu takacağım yeri bulamadım yardimci olabilecek var mı
Top Bottom