Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Termal macun önerisi

Öncelikle merhaba. Ekran kartımın 87 derecelere çıkmasından sonra termal macun değiştirmeye karar verdim ve bilgisayarcıya gittim. İşçilik dahil sadece ekran kartına termal macun işlemine bir tanesi 500 diğeri de 150 lira deyince kendim alıp süreyim dedim. 150 Lira bütçeye sadece ekran kartına...
  2. Kaan Lothbrok

Bu sıcaklıklar normal mi?

PUBG'de en yüksek ayarlarda bu sıcaklıklarda oynuyorum. Sizce bu sıcaklıklar normal mi? Sistemim : R3 3100, 1650 Super 1654861800 Ekran kartımın sıcaklıkları 78'i görüyor bu arada.
  3. Kaan Lothbrok

i5 2450M boşta 75 derece

i5 - 2450M işlemcili bir laptopum var. Termal macunu falan değişeli fazla olmadı aslında ama işlemci çok ısınıyor. Bana biraz fanı yavaş dönüyor gibi geldi. Bu fan hızını nasıl ayarlayabilirim ve işlemcinin sıcaklığı durduğu yerde birden 60'dan 70'e fırlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Şimdiden...
  4. Kaan Lothbrok

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarım nasıl?

Apex Legends oyununda en yüksek ayarlarda ekran kartım 75 dereceyi gördü. İşlemcim ise genel olarak 68 - 69 derecelerde ancak en yüksek 75 görmüş. Bu sıcaklıklar nasıldır? Sistem özelliklerim: MSI Ventus XS OC 1650 Super, Ryzen 3 3100, 8 X 2-3200 MHz RAM, ASUS Prime A320M-K.
  5. Kaan Lothbrok

Cooler Master Seidon 120 V2 nasıldır?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-seidon-120-v-v2-rl-s12-v-24pk-r2-sivi-sogutma-fiyati,7972678.html Bu soğutucuyu 300 TL gibi bir fiyata 2. elden buldum. Sizce soğutma olarak falan nasıldır? Kronik sorunlara var mıdır? Kullana arkadaşlar varsa yardımca olursa...
  6. Kaan Lothbrok

Kasam sıvı soğutucu destekler mi?

Dark Raider kasa kullanıyorum ve sarı siteden 300 TL'ye https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-hydro-series-h45-cw-9060028-ww-sivi-sogutma-fiyati,54097163.html bu sıvı soğutucuyı aldım. Egzoz fanının olduğu yere takmayı planlıyorum. Sirkülasyon olarak sıkıntı çıkarır mı ve bu...
  7. Kaan Lothbrok

Sıvı soğutma ses çıkarır mı?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-hydro-series-h45-cw-9060028-ww-sivi-sogutma-fiyati,54097163.html 300 TL'ye 2. el bu soğutmadan aldım ve sanırım sıvı soğutmalarda su sesi tarzında sesler çıkıyormuş arada. Bu doğru mudur? Çıkıyorsa bile rahatsız edecek düzeyde midir?
  8. Kaan Lothbrok

Tek fanlı sıvı soğutma önerisi

Ryzen 3 3100 işlemcim için tek fanlı sıvı soğutma almak istiyorum. Bütçe 500 TL. Bütçe bir miktar esneyebilir. Bu fiyatlara ne önerirsiniz? Bu fiyat bandında sıvı soğutma almak mantıklı mı?
  9. Kaan Lothbrok

Bu kasanın ön tarafına fan takılır mı?

Aşağıda gördüğünüz kasanın ön tarafında boşluk var ama bu kasaya fan takılır mı emin olamadım. 2 adet 120 mm fan sipariş verdim. Fanı taksam bir işe yarar mı? Boşluk küçük mü kalıyor? Tam boşluğun denk geldiği yere 1 adet fan taktım. Altına da 2 adet takmayı düşünüyorum. Not: Sistem Izoly...
  10. Kaan Lothbrok

70 TL 2 adet fan önerisi.

Çok iyi bir şey aramıyorum. Bütçemi arttıramam. Soğutsun yeter benim için. fan önerir misiniz? toplam 2 adet alıcam ikisi en fazla 75 TL olursa sevinirim. RGB takıntım yok. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. Kaan Lothbrok

Bu kasa nasıl daha iyi hale getirilir?

Öncelikle merhaba bilgisayar toplayacağım zaman malzemeden kaçmak için arkadaşımda 50 TL'ye aşağıda bıraktığım kasayı almıştım. Bu kasanın sadece üst taraflarında boşluk var. Sanırım 2 adet fan takılabiliyor. Ön tarafında da fan takılacak yerler var. Bütçem 150 TL. Bu kasayı nasıl daha iyi...
  12. Kaan Lothbrok

100 TL 2 adet fan önerisi.

100 TL bütçem var. RGB olup olmaması umrumda değil. 120 mm'lik düzgün fan önerirseniz sevinirim.
  13. Kaan Lothbrok

GPU/CPU'nuz en fazla kaç derece gördü?

Ben İntel İ3 2. nesil ile 100 derece görmüştüm. Sonra bilgisayar kendini kapattı zaten. :D
  14. Kaan Lothbrok

Ekran kartım yazın kaç derece olur?

Ekran kartım oyun içinde en fazla 72 derece oluyor. İzmir'de yaşıyorum ve yazları hava 40 dereceleri görüyor. Sizce ekran kartım yazın kaç derece olur? Hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar kullandığım için soruyorum.
  15. Kaan Lothbrok

100 TL soğutucu önerisi.

100 TL'ye alabileceğim işlemci soğutucusu var mıdır? (Bu konuyu dün 300 TL bütçe ile açtım ancak SSD'de almaya karar verdim. Geriye 100 TL'm kalıyor.)
  16. Kaan Lothbrok

Ekran kartı OC'lu şekilde çalışsa sorun olur mu?

Ekran kartım 1650S, +1000 memory clock, +200 core clock ekledim. Sistemi hep böyle kullansam sorun olur mu?
  17. Kaan Lothbrok

Fanı nereye takmalıyım?

Kasama yeni fan aldım ancak kasamın ön tarafı kapalı ama üst tarafda açık alan var. Fanları nereye takmalıyım?
Top Bottom