Termal macun önerisi

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
Öncelikle merhaba. Ekran kartımın 87 derecelere çıkmasından sonra termal macun değiştirmeye karar verdim ve bilgisayarcıya gittim. İşçilik dahil sadece ekran kartına termal macun işlemine bir tanesi 500 diğeri de 150 lira deyince kendim alıp süreyim dedim. 150 Lira bütçeye sadece ekran kartına ve işlemciye sürmelik termal macun önerisinde bulunur musunuz? Ekran kartım MSI Ventus XS 1650 Super. Şimdiden teşekkürler.

benimde 1660super var benim 2 yıl olcak pc alalı macun sürmedim daha bende öneri bekliyom :d

Öncelikle merhaba. Ekran kartımın 87 derecelere çıkmasından sonra termal macun değiştirmeye karar verdim ve bilgisayarcıya gittim. İşçilik dahil sadece ekran kartına termal macun işlemine bir tanesi 500 diğeri de 150 lira deyince kendim alıp süreyim dedim. 150 Lira bütçeye sadece ekran kartına ve işlemciye sürmelik termal macun önerisinde bulunur musunuz? Ekran kartım MSI Ventus XS 1650 Super. Şimdiden teşekkürler.
Arctic MX-4
Thermal Grizzly Kryonaut

al, sür kafan rahat olsun

Mx4 fp

Fiyatına göre rakipsiz, hem ekran kartına hem işlemciye birkaç tur sürersin doğru kullanırsan.
Vallaha bilgisayarcılara sordum sadece ekran kartıma ne kadara termal macun sürersiniz diye. biri 500 dedi diğeri 150 liraya süreriz dedi. Bende açıkçası kendim alıp sürmek istedim. Çok daha uyguna gelicek böyle.

mx4 ü naysla falan alabilceğim bi site var mı
teknobiyotik 119tlymiş baya iyi fiyat gibi bide

Geri