Arama sonuçları: *

1. R o s s

Termal macun aldım ama bilgisayarı nasıl açacağım

Mx4 termal macun aldım bilgisayarı nası açıcam Aio pc Ve temizliğini nasıl yapıcam 1627930417 Ü
  2. R o s s

hepsiburadadan mx4 termal macun alınır mı?

satıcısı teknobiyotik alınır mı? https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-pm-HB00000KBT84
  3. R o s s

70tl civarı termal macun önerisi

Bütçe 70 lira civarı işlemci i5 8250u site olarak trendyol ya da hepsiburada olursa iyi olur
  4. R o s s

Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Başlıkta yazıo bütçem 200tl civarı yakinda alicağim sistemde kualnıcam edit , render vb işlerle uğraşcağım için lazım ışıklıda olur ışıksızda anakartımda gigbyte b450 ms2 h v2
  5. R o s s

Bilgisayarı Formatladıktan Sonra Isı değerleri değişti

ben genelde pubg mobile onuyorum normalde steam pubg çoğu oyunu oynaardım ama elimdeki pc ile bu kadar oluyo ben pc formatladıktan sonra pubg mobile yükledim akıcı + 90 fps 70 75 derece arası sıcaklıktı hdr + 90 fps denedim 60 70 derece maxisimum gördü ben anlamadım hdr mı kullanamlıym sizce
  6. R o s s

PUBG mobile hdr + 90fps cpu max 70 derece

arkadaşlar dün bilgisayar sıfırlanmıştı oyunları fln tkr kurdum pubg mobildede max 73 derece gördüm hdr + 90fps açık her şey full ayarında hoşuma gitti akıcıda oynasqam aynı cpu değerleri vardı hdr açınca fps de yükseldi gpu z diye bir uygulamadan ekran kartım intel hd grapich di bende onu...
  7. R o s s

all in one pc nasıl güçlendirebilrim

elimdeki bilgisayar çok ısınıyo ekran kartı yetersiz ekran kartı stokları fln yerine gelsin pc toplicam ztn hani en kötü bu bilgisayara nasıl söoğutucu takarım işlmeciye i5 8250u mx1110 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd anakartın ismni fln bilmiyorum
  8. R o s s

termal macun önerisi

merhaba bilgisayarımı alalı 2 yıl oldu neredeyse ve daha termal macunu değiştirmedim 100 tl bandında en iyi termal macunu önerir misiniz? bilgisayarım all ine one pc
  9. R o s s

oyun oynarken 100 derece oluyor cpu

pubg mobile oynuyom 100 derece civarları oluyo hep all ine one pc var i5 8250u mx 110 8gb ram işlemcinin termal macunu değiştirsem yani bi bilgisayarcıya götürüp o sürse kaç dereceye düşer
  10. R o s s

oyuna cpu %100 kulanılıyo yardım

normalde 80 derecelerde gezerdi cpu şimdi %100 den düşmüyor neden oynadıpğım oun pubg mobile neden birden böyle oldu tüm hava çıkışları temiz olmasına rağmen
  11. R o s s

All in One Bilgisayarım Çok Isınıyor Sorunu Nasıl Çözerim?

all ine one pc var cok ısınıyo oyun oynarken felan yüksek derecede fan sesi var tüm hava deliklerini temizledim süpürge makinesiylede çektim ama yine bişey değişmedi acil yardım yoksa ben bu pc yi kıracam
  12. R o s s

all ine one pc soğutma takılırmı

all ine one pc var soğutmak istiyorum ne tür bieşy takılır mı takılmazmı
  13. R o s s

all ine one pc çok ısınıyo

all ine one pc kullanıyorum cok ısnıyo edit yaperken oyun oynarken bazen video fln izlediğimde bile hatta pc açıldıgında ılk 3 dk felan aşırı yokses fan sesi geliyor a c i l y a r...
Top Bottom