Arama sonuçları: *

1. CFK’

Corsair Carbide Spec-05 Hava akışı

Arkadaşlar merhaba Corsair Carbide Spec-05 kasam için extra 3lü DarkFlash CF11 Pro fan seti aldım ve ön tarafına dizdim. HDD slotlarının olduğu yeri söktüm vidalarından çıkarttım ve öne 3 tane darkflash fan yerleştirdim. Öndeki kırmızı corsair fanı da üste koydum yanına da elimde bulunan...
  2. CFK’

400TL bütçeye 3lü fan önerisi

Arkadaşlar merhaba bütçem kısıtlı Corsair Carbide Spec-05 için fan almam gerekiyor. Bir fan satın aldım ama iptal edebilirim. Bundan daha iyi önerileri olan varsa ondan alırım. Aldığım fanları aşağıya linkledim...
  3. CFK’

DarkFlash CF11 Pro alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, eski kasamda kullanıyordum gayet güzeldi ortasında bir led yok ama ses açısından sessiz ve güzeldi. Fiyatı da uygun geldi gözüme. Sizce alınır mı? Varsa 3lü set olarak bu fiyatlarda daha iyi bir fan önerilerinizi bekliyorum...
  4. CFK’

Stok fandan wraith max coolera geçmek

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda stok fan mevcut bazen dereceleri yükselebiliyor o yüzden bir yükseltmeye gitmek istiyorum. Çok bütçem yok stok fanım aşağıda fotoğrafını linkledim inceleyebilirsiniz. Wraith Max Cooler soğutucuya geçmek istiyorum sanırım Wraith Prism ile aynı tek farkı rgb...
  5. CFK’

50TL Altı termal macun önerisi

Merhabalar, en az 3 kullanımlık termal macun lazım önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Hoşçakalın.
  6. CFK’

i5 3470 ve RX 5500 XT sistemde sıcaklık ve fps değerleri

Arkadaşlar merhaba, sistemimde birkaç değişiklik yaptım ve Valorant 1080p en yüksek ayarlarda sadece MSAA 4x ve eşyönsüz filtreleme 4x, vinyet ve vsync kapalı şekilde aldığım değerler aşağıdadır. Ayrıca FPS çok oynak 130da görüyorum, 180de. Ama genel olarak 140-170 arası. Bunu sabitlemenin bir...
Top Bottom