Arama sonuçları: *

1. Yphen

4K bandında sıvı soğutma önerisi?

Dostlar selamlar fiyat performans sıvı soğutma arıyorum 4K bandında 360 mm beyaz sıvı soğutma önerileriniz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim hava soğutmayı boşuna önermeyin kullanmak istemiyorum yıllardır kullandığım için biraz daha estetik görüntü istiyorum beyaz olması şart şimdiden...
  2. Yphen

Thermalright Peerless Assassin 120 AM5 kurulumu?

Dostlar selamlar kısaca özet geçeyim her şeyi doğru yaptım lakin soğutucu bloğunu işlemcinin üzerine koyuyorum ve vida yerleri denk gelmiyor hiç bir şekilde ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. Yphen

7500F için sıvı soğutma önerisi?

Arkadaşlar selamlar, Bu işlemci için f/p sıvı soğutma arıyorum DeepCool LE500 buldum sizce alınır mı iş görür mü uzun vadede upgrade yapmayacağım çünkü. Bir de ufak sorum var beyaz kasaya siyah sıvı soğutma uyumlu olur mu görsellik açısından? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Yphen

Sleeved kablo önerisi?

Arkadaşlar selamlar beyaz sistem topladım arkadaşıma AM5 sistem sleeved kablo istiyor işlemci anakart ve ekran kartı için hangilerinin uyumlu olacağını bilmediğim için sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe: 4000 TL
  5. Yphen

3500 TL beyaz kasa fanı önerisi

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi arkadaşıma sistem dizdik lakin f/p beyaz fan bulamadım 6 adet lazım NZXT H6 Flow kasa için ARGB fan gerekiyor AM5 sistem 7800X3D var yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. Yphen

Dark fan çoklayıcı fanları tek tek ayarlayamıyorum?

Dostlar selamlar dark fan çoklayıcı aldım tüm bağlantıları yaptım kumandası ile kontrol edebiliyorum fakat fanları ayarlamıyorum gözükmüyor hiç bir şekilde bunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: MSI B550 GAMING PLUS Kasa: Zoko Amiral DK431 Fanlar: Thermalright TL-C12C-S ARGB (6x)
  7. Yphen

Dark Fan çoklayıcı nasıl kurulur?

Dostlar selamlar dark fan çoklayıcı aldım tüm bağlantıları yaptım ona rağmen fanlar çalışmıyor sadece ışıklar da çok kısık şekilde kırmızı yanıp sönüyor fanlar dönmüyor bunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: MSI B550 GAMING PLUS Kasa: Zoko Amiral DK431 Fanlar: Thermalright...
  8. Yphen

Raijintek RJK 5V ARGB-PWM Fan Kontrolcü alınır mı?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi aşağıda ki linkte ki ürün alınır mı 6 adet fanım var ARGB olarak hem PWM kontrol etmek istiyorum yazılım üzerinden hem renkleri kontrol etmek istiyorum iyi midir cevaplarsanız çok sevinirim...
  9. Yphen

Kasa Fan Hub çoklayıcı önerisi?

Dostlar selamlar kasam da 6 adet fan var hub çoklayıcı almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz f/p olması benim için yeterli yardımcı olursanız sevinirim. Kasa: Zoko Amiral DK431 Fanlar: Thermalright TL-C12C-S ARGB
  10. Yphen

Anormal çalışan fan RPM'leri hk?

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi sorun şu tüm sistemimi daha alalı 3 gün oluyor herhangi bir ayar yapmadım fakat bir anda kasa fanları aşırı sesli çalışmaya başlıyor sıcaklıklara bakıyorum herhangi bir sorun yok bunun önüne nasıl geçebilirim nasıl bir ayar çekebilirim yardımcı olursanız...
  11. Yphen

Fan montajı nasıl yapılır?

Arkadaşlar selamlar, konu başlıkta ki gibi fan montajı yapamadım elimde thermalright tl c12c-s model 6 adet fan mevcut anakartım ise msi b550 gaming plus kasam ise zoko amiral dk431 bu fanları nasıl montajabilirim kendi çoklayıcı ve 3 pin rgb girişleri var bir türlü yapamadım yardımcı olursanız...
  12. Yphen

Kasa ve İşlemci fanı önerisi?

Selamlar dostlar, Zoko Amiral DK431 kasam ön fanların'dan bir tanesinin sanırım motoru bozuk açılışta baya bir traktör sesi tarzı bir ses veriyor ön kasada ki tüm fanları değiştirmeyi düşünüyorum ek olarak bir de işlemci soğutucu almayı düşünüyorum işlemcim i3 12100F "ID Cooling SE 214 XT"...
  13. Yphen

ID Cooling SE 214 XT çift fan yapma?

Arkadaşlar selam, Kısaca özetlemek gerekirse bu soğutucuyu çift fanlı kullanmak istiyorum orjinal fanının aynısından nereden bulabilirim veya alabilirim çift fanlı kullanmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. Yphen

R5 5600 kule tipi soğutucu önerisi

Konu başlıkta ki gibi arkadaşlar sağlam bir f/p soğutucu arıyorum 1000 TL gibi bir bütçem var güncel olarak ne alınır hangisi daha iyi karar veremedim sizlere sormak istedim elimde extra olarak termal macun var MX-4, Alacağım soğutucuyu monte etmeden önce onu sürüp öyle monte edeceğim kasama...
  15. Yphen

Beyaz Sleeved kablo önerisi?

Arkadaşlar selamlar başlıkta göründüğü gibi sleeved kablo arıyorum uygun fiyatlı ve sağlam olması benim için önemli full set olarak arıyorum anakart, işlemci ve ekran kartı olarak. RGB bulunabilir mi bilmiyorum pahalı olur muhtemelen fakat yoksa da düz beyaz olması da yeterli. İşlemcim 5800X3D...
  16. Yphen

Çözüldü✓ RGB Kasa Fanı önerisi?

Arkadaşlar selamlar başlıkta da gördüğünüz gibi kasa fanı önerisi lazım uygun fiyatlı sağlam hava akışı sağlayan sessiz çalışan beyaz ayarlanabilir veya sync destekli 4 adet 120mm fan lazım ayrıca bunları çalıştırmak için sağlam da bir kontrolcü lazım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  17. Yphen

Ryzen 5 5600 O.C yapma hakkında?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim direk, R5 5600 işlemcimi 5600X gibi performanslı yapmak istiyorum bir de forumdan bir kaç arkadaş "Crucial Ballistix" ramleri 3600 MHz CL14 yapabileceğimi söylemişti işlemcimi ve ramlerimi nasıl böyle yapabilirim söylerseniz çok sevinirim...
  18. Yphen

Çözüldü✓ Kasa kablolama nasıl yapılır?

Arkadaşlar selamlar uzatmadan konuya geçicem acil yardım lazım “xpg prime argb anakart uzatma kablosu” kasada nasıl kablolanılıyor? İkinci olarak kasada ki fan kablolarını nasıl bağlayacağım yardım ederseniz çok sevinirim. Anakart : ASUS TUF B550M-E WIFI Kasa : Darkflash DLS 480
Geri