Beyaz Sleeved kablo önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
593
Arkadaşlar selamlar başlıkta göründüğü gibi sleeved kablo arıyorum uygun fiyatlı ve sağlam olması benim için önemli full set olarak arıyorum anakart, işlemci ve ekran kartı olarak. RGB bulunabilir mi bilmiyorum pahalı olur muhtemelen fakat yoksa da düz beyaz olması da yeterli.

İşlemcim 5800X3D ve ekran kartım 4070 o yüzden sağlam marka sağlam kablolar lazım kablo yanarsa erirse mazallah bela alırız başımıza buna göre öneri yaparsanız çok sevinirim.

Bütçe: 1500 ₺

Phantex kasa üreten bi firma, kabloları da iyidir ama hiç kullanmadım, @louis bloom aliexpress ten başka bi marka getirtmişti binde ona sor istersen

Hocam en sağlam ve erimeyecek marka hangisi?
Thermaltake in kabloları iyi, xpg var Corsair var ama gereksiz pahalı. Louis in aldığı kablolar öyle çok bilindik bi marka değildi ama bi sıkıntı da yaşamadı. Hatırlayabilsem ondan al diyecektim

Thermaltake in kabloları iyi, xpg var Corsair var ama gereksiz pahalı. Louis in aldığı kablolar öyle çok bilindik bi marka değildi ama bi sıkıntı da yaşamadı. Hatırlayabilsem ondan al diyecektim
Ben şansa inanmam başarmanın sırrı çok çalışmak phamarton.. Şaka gibi yana bana thermaltake ve corsairin kablo linklerini atar mısınız hocam?

Arkadaşlar selamlar başlıkta göründüğü gibi sleeved kablo arıyorum uygun fiyatlı ve sağlam olması benim için önemli full set olarak arıyorum anakart, işlemci ve ekran kartı olarak. RGB bulunabilir mi bilmiyorum pahalı olur muhtemelen fakat yoksa da düz beyaz olması da yeterli.

İşlemcim 5800X3D ve ekran kartım 4070 o yüzden sağlam marka sağlam kablolar lazım kablo yanarsa erirse mazallah bela alırız başımıza buna göre öneri yaparsanız çok sevinirim.

Bütçe: 1500 ₺
Merhabalar, PSU markası ve modeli nedir?

Merhaba hocam Highpower Super GD+ 750W
Post automatically merged:

Hangisini almam mantıklı hocam sistemimi az çok biliyorsunuz
İkisi de alınır da Corsair de CPU için sadece 1 adet 8 pin kablosu var galiba. Senin anakart 8+4 diye hatırlıyorum. İstersen başka arkadaşlardan da tavsiye al bence illa bilindik marka olacak diye bi şey yok mesela o phanteks in kabloları da gayet iyi görünüyo

Geri