Birde anakartın ethernet driverını indirmen lazım galiba, asusun sitesinden@freygasm Hocam bugün sistemi kurdum fakat Ethernet kablosunu görmüyor PC ne yapmam lazım acaba yardımcı olur musunuz?
Anakart ında wifi yok muyduİnternet yok hocam nasıl yapayım?
Usb flasha baska pcden atıcaksın biosuİnternet yok hocam nasıl yapayım?
Bilemeyiz, bende o şekilde çözülmüştü 2hafta önce yaptığım kurulumda.Yok hocam B550-A
Mesaj otomatik birleştirildi:
BIOS update ile çözülür mü hocam kesin?
Bende de öyleydi rog strix b550f modelinde.Ethernet kasanın arkasında çalışıyor hem yeşil hem turuncumsu ışık yanıyor ona rağmen internet yok çok saçma
Bende de öyleydi rog strix b550f modelinde.
Evet hocam BIOS update ve Ethernet driver kurarak sorunu çözdüm teşekkür ederim sırf aura sync için o bütün gereksiz programları da indirdim fan xpert kuracağım şimdi sıvı soğutmanın performansı için işlemciye stress test yapacağım bakalım kaç derece olacak.Bi de dediğim gibi ethernet driverını indirirken daha iyi olur. İnternetten hariç armory crate, gpu tweak ııı, gamer first gibi uygulamaları da indir asusun sitesinden. Armory crate ün içerisinden aura sync ve fan xpert uygulamaları çıkıyo, çıkmazsa onları da ayrıca indir. Baya işe yarıyolar
kanka onun çözümü şöyle pc format attım diyelim açılışta sağ aşşada armory create kurulsun mu diye bildirim çıkıyor ona evet demezsen internet gelmiyor armory create kurmaya çalışınca internet aktif oluyor@freygasm Hocam bugün sistemi kurdum fakat Ethernet kablosunu görmüyor PC ne yapmam lazım acaba yardımcı olur musunuz?