Arama sonuçları: *

1. C

Yardım ARGB FAN BAĞLANTISI HAKKINDA YARDIM

Kasanın ön tarafında 3 tane argb fan var , normalde bu kasada fan yok site bu şekilde satmış ve argb fanların çalışması için şu şekilde bi kontrolcü eklemişler Ben de kasaya 3 tane argb fan eklemek istiyorum fanların çalışma işini çözdüm fakat argblerini nasıl bağlayacağımı tam çözemedim ...
  2. C

Çözüldü✓ LGA1200 Soğutucu LGA1700 Söketiyle Monte edilebilir mi ?

Elimde thermaltake toughair 110 var , kule tipi değil yatay takılan soğutuculardan , i5 12400f kullanıyorum ( lga1700 söket ) , ben lga 1200 aparatıyla monte etmeye çalıştım oldu da fakat ekran kartı slotunun üstüne geldiği için monte edemedim , lga 1700 aparatıyla denediğimde de soğutucuyu...
  3. C

Yardım Ssd Soğutucu Önerisi

Ssd soğutucusu almak istiyorum asus prime b660 var kozmetik olarak da onla uyumlu olsa fena olmaz (metalik gri)
  4. C

Yardım KASAMA FAN ALACAĞIM BAĞLANTI KONUSUNDA YARDIM

Elimde msi 100r var önde 2 adet argb fanı var arkada da 1 adet düz egzoz fan var kasama ilave olarak almışken öne 1 üste 2 adet 120mm fan alacağım aklımda bu var https://www.sinerji.gen.tr/bitfenix-spectre-argb-se-kit-siyah-120-mm-fan-3lu-set-p-41528 ben bu fanları kullanabilmek için 1) eski fan...
Top Bottom