Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Öneri Donanım arşivi rtx5090

Tersten bi baktım 5090 mış 2060 la bizimi yiyo diye düşündüm bi an😂😂
  2. GökTürkHan

Öneri Çinliler Rtx4090'ı 40 Derece Altına İndirmiş

adamlar yapmış
  3. GökTürkHan

Öneri Türkiyeye yd'den getirilebilecek en uygun araba

Beyler sonunda maaştan köşeye koyarak alabildim cidden beni baya zorladı ama bunuda hallettim biraz benim boyutuma göre ufak ve baya basık bi araba kasislerden tutup geçiriyom ama olsun bunada şükür Türkiyem Cennet Cennet 1200 parça falandı galiba temudan 950'ye aldık
  4. GökTürkHan

Öneri Onvo 12x plus gidon sallanması

Onvo 12x plus var elimde hız yapınca motorsiklet lerde yüksek hızda nasıl gidon sallanması yapıyorsa bundada 30km üstünde aynısını yapıyor ana yolda son hız bastım 40-42km arası gidiyordum dikkat dağınıklılığımın ve ilk sürüşümün acizliğiyle bi baktım kaldırıma yanaşmışım korkudan atladım...
  5. GökTürkHan

Şimdiden hesap Dizmeye başlayın

ucundan değil doğrudan s*ç*yoz gibime geliyor steamden vergi ne kadar doğru bilmiyorum ama steam vergileri bu şekil ayarlanırsa daha düşürdüklerimizide unuturuz gibime geliyor çok saçma bir sistem steam'in burdan geliri ne olurki
  6. GökTürkHan

Öneri Gönlünden Güne Bir Şiir Bırak

Bu Ameleus Şiir Konusunun Zıttıdır(!) farklı konudur farklı konu olmasa diğer kinuyu yükseltirim modlar kapatmayın :) Herkes Kendi Gönlünden Bir Şiir Yazsın Belki Mevcut Durmunu anlatan olur Ama Bu Şiir Birtek Size Ait Olsun Bir Sizin Olsun Özel Olsun Ben Birtane Bırakıyorum Elbet Birgün...
  7. GökTürkHan

Öneri Güne bir şiir bırak

Beyler benden bunlar çıktı gösterin ameleuslugunuzu verin mesleğinizin hakkını Sağ arka cebimdeki yan keski gibisin. varlığınla bir dert. yokluğunla bir endişesin. herşeyden önce ben senin sen benimsin. Sen benim herşeyimsin. Sen pense ol ben 6'lık kablo Bük beni sok sigortaya Geçsin...
  8. GökTürkHan

Yardım Sistem

Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi Sapphire pulse rx7900xt Artic freezer 2 360mm argb Kingston flev 16x2 6000mhz cl30(o.c 6800mhz cl34) Samsung 980 pro 1tb Samsung 970 evo plus 1tb Kioxia exceria plus 1TB Creative ea5 plus Msı mag A750GL+Gold Cooler master mastercase h500p Tuf gaming...
Geri