Arama sonuçları: *

1. D

Dizi/Film Önerisi Bekliyorum +90 Dizi Bitti Liste Ekliyorum

+90 Diziden sonra dizi bulmakta gerçeten zorlanıyorum. Evet çok standart öneriler oluyor GOT gibi ama içimden gelmiyor şuanlık. Önerilere yinede açığım pişman etmiycek zaman kaybı dedirtmeyecek sıkmayan diziler lütfen. Bu listeye ek olarak Arcane, Mindhunter, Love Death Robots, Anne, Punısher...
  2. D

Öneri Dizi ve Film Önerileri Bekliyorum +90 Dizi Bitti Listemi Ekledim

Öncelikle dizi önerisi bekliyorum film çok izleyecek vaktim olmuyor ama film önerilerinide kaydediceğim. Zaman kaybettirmiycek kalitede güzel diziler bekliyorum. Durağan diziler beni biraz sıkıyor mesela X 24 adlı diziyi izlemişim bırakmışım tekrar deniyim dedim niye bilmiyorum izliyesim...
  3. D

Battlestar Galactica Dizisi İzleme Sırası Önemli Mi?

Battlestar Galactica İzlemeyi düşünüyorum bu diziyi izlemek anlamak için diğer serileri falan izlemem lazım mı? Çok fazla dizi mini dizi vs varmış internetten baktım da. Bi onu izle bi onu izle şeylerini pek sevmiyorum
  4. D

Öneri Ölmeden İzle Diyeceğiniz Dizi Önerisi Bekliyorum

+75 80 dizi bitirdim ve artık dizi bulmakta zorlanıyorum. Genelde önerilen diziler izlediğim ya da hep aynı şeyler. Farklı bir şeyler varsa önerebiliceğiniz. Ayrıca görselde olmayan dizilerde mutlaka vardır. Sizlerde listelerde olan dizilerden yorum isterseniz isim verin yorumumu iletirim.
  5. D

Prime Video Space ile Video Durmuyor Ve Kalite Düşüyor.

Prime video bayadır kullanıyorum ama arada sıkıntılar oluyor. Space ile video duraklatamıyorum mesela artık bi kere ortaya tıklayıp sonra space ile istediğim zaman durdurabiliyordum artık olmuyor. Videonun kalitesi de bazen kendi kendine düşüyor. İnternetim gayet hızlı bir sıkıntısı yok. 2k 4k...
  6. D

Öneri Farklı Konulu Dizi Önerisi Bekliyorum

Bitirdiğim tüm dizileri aşağıda resimde görebilirsiniz. Yeni güzel bir dizi bulmakta sıkıntı çekiyorum. Çok klasikleşmiş aynı döngüde ilerliyen sürekli izlediklerimizin aynısı olan diziler sıktı. Farklı konular yeni içerikler varsa öneriniz bekliyorum.
  7. D

Yardım Masaüstü Bilgisayar da Açtığım Film/Dizi Televizyona Nasıl Yansıtırım

Masaüstü bilgisayarımdan açtığım dizi veya film kalite düşmeden daha büyük ekran ve yatarak izleme keyfi olması için nasıl yansıtırım. Her siteden her şekilde yansıtmak için ne yapabiliriz. Youtube için buton var yapıyoruz ama diğer sitelerde yok.
  8. D

Öneri Ramazan Boyu İzlemelik Dizi/Film Önerileri

Malum Ramazan geldi herkesin Ramazanı güzel mutlu huzurlu geçmesini diliyorum. Ramazan boyunca izlemelik dizi ve film önerisi bekliyorum. +18 Sahnelerin olmadığı daha çok eğlence veya aksiyon fark etmez +18 sahnelerin mümkünse hiç olmadığı güzel dizi filmler bekliyorum. Benim size önerim eğer...
  9. D

Öneri Star Trek Serisi Nerden Başlanmalı

Star Trek filmlerini bitirdim merak sardım dizileri izliyim dedim ilk diziden başladım ama ilerleyemedim çok eski bu yüzden sarmadı büyük ihtimal. Sırasıyla izlemeye çalışsam ömrüm yetmez çok çok uzun diziler filmler birleşince. Yakın tarihlerdeki serilerden başlayarak izlesem yeterli olur mu...
  10. D

Öneri Güzel Dizi Önerisi..

+60 Dizi bitirdim şuanda chicago fire 4. sezondayım ama biraz sıkıldım çok üst üste izledim araya başka bir tür dizi lazım gibi geliyor. Önerileri bekliyorum.
  11. D

Öneri Amazon Prime Dizi Önerisi Bekliyorum.

Amazon Prime veya diğer platformlarda olur güzel biraz uzun diziye ihtiyacım var. Son zamanlarda izlediğim diziler hep kısaydı çabuk bitti ve yeni gelenler falan derken takibi kafama karıştırmaya başladı uzun güzel mümkünse aksiyon dizisi önerisi bekliyorum. Son izlediklerim fantastik, komedi...
  12. D

Yardım Yeni Çıkan Filmleri Full HD İzleme

Bazı beklediğim filmler oluyor aylar geçmesine rağmen sinema çekimi olarak kalıyor. Sizin kullandığınız farklı siteler var mı? Aylarca gelmiyor HD görüntü bazı sitelerde. Örnek şuan R.I.P.D 2 bekliyorum.
  13. D

Öneri Yeni Dizi Öneri Bekliyorum

+50 Dizi bitirdim ve artık diiz bulmakta sıkıntı çekiyorum. Deniyorum bir kaç dizi ama sıkılıyorum eski dizilerin verdiği zevki vermiyorlar. İzlediğim dizilerin listesini bırakıyorum. Siteden kaldırılmış bir kaç dizi daha vardır muhtemelen ama hatırlamıyorum.
  14. D

Öneri Film-Dizi önerisi bekliyorum.

Akşam için kaliteli güzel film-dizi önerisi bekliyorum. Öncelikli film bekliyorum. Patlamış mısır film keyfi için :D
Geri