Arama sonuçları: *

1. Yusuf Morgan

sürükleyici dizi öneriler

Prison Break gibi sürükleyici dizi öneriniz var mıdır bu diziyi izlediğim dönem diğer bölümü izlemek için can atıyordum izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim
  2. Yusuf Morgan

succession izlenir mi

Diziyi izleyenler spoiler vermeden anlatabilir mi ? dizinin müziğini çok sevdiğim için şans vermek istiyorum
  3. Yusuf Morgan

geceye film önerisi bırak

Herkese Selam 🫡 beyler geçen gün manchester by the sea izledim 1 saatini izleyene kadar 10 kere uyuya kaldım severek izlediğim film sayısı azdır (Joker 2019,İnterstellar,Esaretin Bedeli) bu filmleri çok severek izledim bunun gibi film öneriniz varsa yazarsanız sevinirim iyi geceler herkese.
  4. Yusuf Morgan

Breaking bad dünyanın en iyi dizisidir!

Yok abi yok o kadar dizi izliyorum bu diziden aldığım zevki alamıyorum. oyun dünyasında Rdr2, dizi dünyasında BB'den aldığım zevki hiç bir şeyden alamıyorum. Prison breaki bitirdikten sonra bb izlemeye başlamıştım prison break ilk 3 sezonunu çok severek izlemiştim ve etkisinde kalmıştım onun...
  5. Yusuf Morgan

Sons of Anarchy izlenir mi?

Uzun süredir akıp giden dizi arıyorum çok fazla dizi izledim ama 1-2 bölüm sonra sıkılıyorum bu dizi nasıldır izleyenler yorum yapabilr mi ?
  6. Yusuf Morgan

the sopranos izlenir mi

Diziye yeni başladım biraz duruk geliyor devamı sarıyor mu ? ön yargılı davranmak istemiyorum çünkü breaking badin de ilk bölümleri çok duruk geçiyordu
  7. Yusuf Morgan

Boşluktayken izlenmelik diziler

Arkadaşlar 2 sene önce moralimin bozuk olduğu dönemler Breaking bad ve Prison Break ile tanışmıştım bu iki diziyi izlediğim zaman ne dert , ne stres kalmıştı var mı böyle bir dizi öneriniz
Geri