Arama sonuçları: *

1. PowerXitinia

The Batman devam filmi gene ertelendi

https://www.ntv.com.tr/n-life/kultur-ve-sanat/the-batman-2de-beklenmedik-gelisme-vizyon-tarihi-bir-kez-daha-ertelendi,y7_rPLp2V0ywTXUblR8Ijw
  2. PowerXitinia

Film Önerisi: Pulgasari (1985) Kuzey Kore yapımı Godzilla benzeri film

Youtubeden izleyebilirsiniz türkçe altyazıda mevcut Tüm ağabeylere öneririm güzel filmdir. https://www.imdb.com/title/tt0089851/
  3. PowerXitinia

Sinister benzeri film önerisi

Sinister benzeri korku filmi önerisine ihtiyacım var abiler. Hangi filmi önerir siniz?
  4. PowerXitinia

Gönüllü film alt yazı çevirisi yapan site veya forumlar var mı?

Uzun süredir arıyorum, Türkçe alt yazı org var ama orada nedense sürekli sebepsiz yere ban yiyorum. Onu eledim, başka site veya forum var mı acaba?
  5. PowerXitinia

Psikolojik hastalık temalı film önerisi

Ağabeyler böyle 1-2 sahneden ibaret olmasın filmi full bu konu üzerine kurulu olsun böyle bir film önerisi arıyorum şimdiden teşekkürler
  6. PowerXitinia

Sizce kemal sunalın en güzel filmi hangisi

Bence orta direk şaban fena değildi
  7. PowerXitinia

Interview with the Vampire filmindeki Lestat olayı

Filmde louinin öldürdüğü grup vampirler ateşle öldü ama lestat ölmedi bu nasıl oluyor?
  8. PowerXitinia

Asosyal konulu film önerisi?

asosyal konulu özelliklede ergen asosyallerin olduğu bi film arıyorum önerileriniz nelerdir?
  9. PowerXitinia

Ben 10 filmi veya dizisi çıksa tom holland başrol oyuncusu olsa güzel olurmuydu?

Benim hep hayalim olmuştur. Sizin fikirleriniz neler?
  10. PowerXitinia

Harry poter başlamaya değer bi serimi sizce

başlamayı düşünüyorum tavsiye ediyormusunuz?
  11. PowerXitinia

Netflix Neden bu kadar beğeniliyor?

Bence Netflix yapımları çok kötü.
  12. PowerXitinia

Cinli iblisli ruhlu hayalet vb film önerisi

ama yabancı film olsun yerli yapımlar hoşuma gitmyior efektleri oyunculuk falan çok kötü oluyo çoğunlukla yerli olanların yabancı olsun lütfen önerileriniz
  13. PowerXitinia

PUHUTV iyi mi? sizce alternatifleri nelerdir?

Ücretsiz ve yasal olduğu için kullanmayı düşünüyorum korsandan uzak duruyorum puhutvyi tavsiye edermisiniz yoksa alternatif önerir misiniz?
  14. PowerXitinia

twilight benzeri film önerisi

twilight,red riding hood benzeri genelde kapalı/bulutlu havada geçen romantik ve aksiyon içeren bir film arıyorum.
  15. PowerXitinia

bedava netflix hesaplardan kullansam mahkemelik olurmuyum?

evet forum uyeleri bedava netflix hesaplardan kullanmayi dusunuyorum sizce mahkemelik olurmuyum?
  16. PowerXitinia

Sıkılmadan izlenecek film önerisi

Merhaba forum üyeleri bu aralar çok canım sıkılıyor sıkılmadan izlenecek filmler önerir misiniz?
  17. PowerXitinia

Oyuncu olmak için yetenek gereklimi?

İlk öncelikle Cümleten selamün aleyküm film dizi oyuncusu olmak için yetenek gereklimi eğer yetenek gerekliyse yeteneksiz kişi sonradan yetenek kazanabilirmi? Ve herkes oyuncu olabilirmi?
Top Bottom