PowerXitinia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 603
Merhaba forum üyeleri bu aralar çok canım sıkılıyor sıkılmadan izlenecek filmler önerir misiniz?
Öncelikle ne tarz filmler seviyorsun ona göre daha kolay film önerebilirim.Merhaba forum üyeleri bu aralar çok canım sıkılıyor sıkılmadan izlenecek filmler önerir misiniz?
kingsman 1 olabilir güzel filmdir 2 biraz sıkabilirMerhaba forum üyeleri bu aralar çok canım sıkılıyor sıkılmadan izlenecek filmler önerir misiniz?
Marvel ve DC filmlerini izleyebilirsin ama arada kötü filmler oluyor özellikle DC'deMerhaba forum üyeleri bu aralar çok canım sıkılıyor sıkılmadan izlenecek filmler önerir misiniz?
Para Kamyonu, İçerideki Adam, Kod Adı: Ressam, Kanlı Elmas, Kill Billkingsman 1 olabilir güzel filmdir 2 biraz sıkabilir
the maze runner güzel filmdir
the guy da güzel
cruella izlemiştim beğenmiştim onuda izle
ford v ferrari de sevdiğim bir film ama onda sıkılma olasılığın var cidden
Bilim kurgu olabilirÖncelikle ne tarz filmler seviyorsun ona göre daha kolay film önerebilirim.
Yıldızlararası, Gerçek Kahraman, Geliş, Başlat: Ready Player One, Başlangıç, Avatar, Yapay Zeka, Star Wars, Azınlık Raporu, Marslı, Ben Efsaneyim, Mad Max: Fury Road, Zamana Karşı, Dune:Çöl Gezegeni, Aşk, Prometheus, İşaretler, Tron EfsanesiBilim kurgu olabilir