Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Öneri Ümit Özdağ Tutuklandı❗

Ümit Özdağ Erdoğan'a Karşı Yapmış Olduğu Konuşmalardan Dolayı Soruşturmaya Ve Soruşturmanın Hemen Ardından Önceden Hazırlanmış Bir Yargılama İle Tutuklandı Ümit Özdağ İçin Adalet Arayışını Sonuna Kadar Sürdürecek Ve Bu Tutukluluk Sürecini Bozana Kadar Devam Edeceğiz Ya İstiklal Ya Ölüm🇹🇷🐺🤘...
  2. Göktürk ArdaHan

Öneri Öcalan'a af yok mitinglere devam

Mitinglere Devam Dostlar Herbirinizi Bekliyoruz Bu Meselede Artık Ne Sağcı Ne Solcu Kaldı Yarınlarımız Geçmişin Ve Bugünün suriyesi Gibi Olmaması İçin Sonuna Kadar Direnişimizi Ve Tepkilerimizi Mitinglerle Göstermeliyiz Ordudan Generallerimiz Teğmenlerimiz Subaylarımız Türklük Törelerine Göre...
  3. Göktürk ArdaHan

Öneri Şiirler yazdım sizce nasıl?

Şu sıralar daraldım şiir yazmak iyi geldi sizlerlede paylaşayım dedim nasıl sizce şiir havası olmamışta olabilir gönlümce yaşamımdaki tecrübemce yazıyorum Ölümün Nedensiz Korkusu Neden korkar insan kara toprak altında bir sonsuz uykudan Yalnızlık mıdır insanı ölümden korkutan İnsan...
  4. Göktürk ArdaHan

Türk Milleti Ve Türkiye Cumhuriyeti Nereye Gidiyor?

Dostlar Son 2 Aydır Bildiğiniz Kadarıyla Ülkemizde Polislere Karşı Kadın Kıza Çocuğa Hatta Ve Hatta Bebeğe Karşı İstismar Şiddet Ve Cinayetler Daha Doğrusu İkbal Huzuner Olayı Gibi Vahşet Ve Dehşet Verici Olaylar Ardı Ardına Çoğalmış Ve Önüne Geçilememiş Bir Durumda Bunun Yanı Sıra Ekonomi Ve Bu...
  5. Göktürk ArdaHan

Öneri Jahrein mapustan dava açtı

bence jahrein haklı witcher 3 kırmızı çizgimiz geralt'ın faw sevgilisi için kızının adını veriyor ve yenefeer'ın adını yanlış yazıyor bu kadar olmaz sövüşseler jahreinle daha iyi ama witcher 3 olmaz Cs'de sadece son teröristi öldürdüğünde üzüldüğünü söylemiş başka olay yok )
Top Bottom