Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Öneri Steam Kapatılabilir Tepki Gösterilmeli‼️

Steam Kapatıldı Arkadaşlar Artık Sosyal Medya Üzerinden Vermiş Olduğumuz Tepkiler Hiçe Sayılıyor Cehaletin Beni Yönetmesini Ve Kısıtlamasına Artık Tahammülüm Kalmadı Bizler Sustukça Onlar Yasaklarla Baskılamaya Devam Edicekler Benim 160 Bin Liralık Sistemim Boşa Düştü Steam Hesaplarımı...
  2. GökTürkHan

Öneri Toplama Bilgisayarlara Zam

ModArt PC yeterince net anlatmış sizce bu işin ucu nereye kadar gidicek ve bizler şimdiden nasıl bir tutum sergilemeyiz benim suanda ModArt PC'nin videosunda görmüş olduğum tek şey yapılan zam değil yapılan bu haksız zam'a karşı direnişe geçişi ve bizleride bu direnişe davet edişi artık susmakla...
  3. GökTürkHan

Öneri İnternet altyapısı hayla bant daralması altındamı

Halla bant daralmasımı mevcut?
  4. GökTürkHan

Öneri Biyoorganik bilgisayarların çıkması hakkında düşünceleriniz

Nötronlar insan beynindekine göre daha az sayıda bunu işlem parçacıkları yani islemcideki çekirdek gibi değerlendirebiliriz çekirdek sayısı arttıkça nasıl verimlilik artıyorsa nötronlardada bu şekilde ilerleyebilir insan kadar zeki olmayan fakat mevcut kapasitesine göre en iyi şekilde ilerlemiş...
  5. GökTürkHan

Öneri İstanbul Depremi Ne Olucak?

Bu Millet Daha Ne Kadar Katledilicek? Deprem korkusuyla sokaklara çıkıyorlar emniyet gücüyle evlerine geri itiliyorlar bu millet ve gençler onca zorluk içinde okumalarına rağmen iş bulamayıp ömür boyu asgari ücret ile çalışıp başlarını sokacak bir ev almaya çalışıyorlar depreme dayanıklı diye...
  6. GökTürkHan

Öneri Bahçeli'ye ne oldu bitkisel hayat!

Neler oluyor bitkisel hayat diyorlar telefon görüşmeleri yaptı diyorlar bahçeli öldü mü? Bunlar apo için bahçeliyi mhp'yi kullanaraktan mecliste söz ortamı oluşturup infazı mı verdiler bu işin içinden biz değil onlar yaptı diyerek mi sıyrılacaklar
  7. GökTürkHan

Yardım Sizleri Hak Hukuk Ve Adalet Arayışına Bekliyoruz

arkadaşlar Sizleri İstanbul İçinde Saraçhanede Bekliyoruz Milletimizin Adalet Arayışını Darbe Olarak Tanımlayıpta Yargısızca Göz Altı Ve Tutuklamalar Yaparaktan Zararı Olmayan İnsanlara Karşı Orantısız Bir Şekilde Güç Kullanarak Asıl Darbeyi Milletimizin İradesine Yapanlara Karşı Sizleri Saygı...
  8. GökTürkHan

Öneri Milletin İradesine Baskılara Karşı Düşünceleriniz Nelerdir

Son Günlerde Olan Baskılar Milletin Toplanışı Ve Direniçi Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir
  9. GökTürkHan

Öneri Ümit Özdağ Tutuklandı❗

Ümit Özdağ Erdoğan'a Karşı Yapmış Olduğu Konuşmalardan Dolayı Soruşturmaya Ve Soruşturmanın Hemen Ardından Önceden Hazırlanmış Bir Yargılama İle Tutuklandı Ümit Özdağ İçin Adalet Arayışını Sonuna Kadar Sürdürecek Ve Bu Tutukluluk Sürecini Bozana Kadar Devam Edeceğiz Ya İstiklal Ya Ölüm🇹🇷🐺🤘...
  10. GökTürkHan

Öneri Öcalan'a af yok mitinglere devam

Mitinglere Devam Dostlar Herbirinizi Bekliyoruz Bu Meselede Artık Ne Sağcı Ne Solcu Kaldı Yarınlarımız Geçmişin Ve Bugünün suriyesi Gibi Olmaması İçin Sonuna Kadar Direnişimizi Ve Tepkilerimizi Mitinglerle Göstermeliyiz Ordudan Generallerimiz Teğmenlerimiz Subaylarımız Türklük Törelerine Göre...
  11. GökTürkHan

Öneri Şiirler yazdım sizce nasıl?

Şu sıralar daraldım şiir yazmak iyi geldi sizlerlede paylaşayım dedim nasıl sizce şiir havası olmamışta olabilir gönlümce yaşamımdaki tecrübemce yazıyorum Ölümün Nedensiz Korkusu Neden korkar insan kara toprak altında bir sonsuz uykudan Yalnızlık mıdır insanı ölümden korkutan İnsan...
  12. GökTürkHan

Türk Milleti Ve Türkiye Cumhuriyeti Nereye Gidiyor?

Dostlar Son 2 Aydır Bildiğiniz Kadarıyla Ülkemizde Polislere Karşı Kadın Kıza Çocuğa Hatta Ve Hatta Bebeğe Karşı İstismar Şiddet Ve Cinayetler Daha Doğrusu İkbal Huzuner Olayı Gibi Vahşet Ve Dehşet Verici Olaylar Ardı Ardına Çoğalmış Ve Önüne Geçilememiş Bir Durumda Bunun Yanı Sıra Ekonomi Ve Bu...
  13. GökTürkHan

Öneri Jahrein mapustan dava açtı

bence jahrein haklı witcher 3 kırmızı çizgimiz geralt'ın faw sevgilisi için kızının adını veriyor ve yenefeer'ın adını yanlış yazıyor bu kadar olmaz sövüşseler jahreinle daha iyi ama witcher 3 olmaz Cs'de sadece son teröristi öldürdüğünde üzüldüğünü söylemiş başka olay yok )
Geri