Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Nasıl tanışıyorsunuz?

Merhabalar, hoşlandığım bir hanımefendi var. Yaşı muhtemelen 2 ya da 3 yaş benden büyük. Hiç yüz yüze diyaloğum olmadı, tanışmayı çok istiyorum ama nasıl tanışacağımı bilmiyorum. Yani birden gidip "Merhaba tanışabilir miyiz?" demem çok absürt olacak gibi geliyor. Ayrıca yaşının benden büyük...
  2. Ameyus

Moon Keys Steam'de çıkış yaptı!

Merhabalar sayın ve sevgili üyeler. Jr. oyun geliştirici olarak kendi çapımda bir oyun geliştirdim ve bunu Steam üzerinden yayınladım. Kısıtlı bilgilerimle olabildiğince eğlenceli bir oyun çıkardığımı düşünüyorum. İstek listenize eklemeniz benim için büyük bir destek olacaktır. Muhteşem...
  3. Ameyus

Üniversite'de üstten ders almakla alakalı

Üstten ders alsam ve aldığım dersten kalırsam ne gibi sorunlar olur? Sonuçta 3. sınıfta alacağım kalsam bir sorun olmaz bence. Daha önce yaşayan var mı bu durumu?
  4. Ameyus

Davulcu vur davula!🥳

Davulcu vur davula @Audiophile banlanmıştır. Forum artık çok daha kaliteli bir yer. 🥳 Herkese benden reaksiyon skoru.
  5. Ameyus

Fikrinize ihtiyacım var

Bir oyunda yerin metrelerce altında, neredeyse magmanın yakınında geçen bir alan düşünün. Bu alanı aydınlatmak için ne kullanılabilir. Mesela meşale olmaz o kadar aşağıda meşale olmaz. It takes two oyununda parlayan mantar kullanılmıştı ama o kadar aşağıda mantar da olmaz. Sizce ne kullanabilirim?
  6. Ameyus

TARTIŞMA - Neden sahte madeni para basılmıyor?

Durduk yere aklıma takıldı. Sahte para basılma haberlerini hep duyuyoruz. Ama hiç sahte madeni para basıldığını duymuyoruz. Türk lirası basmak zaten zarara yol açar, Euro basılısa baya karlı olur. Aynı boyutlarda, tamamen aynı gözüken aynı oranlarda metal kullanılarak basılabilir. Sizce neden...
  7. Ameyus

Bayram Harçlığı: Hasılatları alalım

Biz büyüdük artık çok vermiyorlar annem 100 TL verdi. Zorla aldım. Yaş 20. Küçük kardeşlerimizde durumlar nedir?
  8. Ameyus

Seçimde oy kullanmamanın cezası var mı?

Seçimde oy kullanmak istemiyorum ceza yer miyim?
  9. Ameyus

Bir kişi oyun yapabilir mi?

Evet başlıkta soru mevcut. Oyun yapabilir mi derken elbette üst seviye üç boyutlu oyunlardan bahsetmiyorum. 1 kişi modelleme, kodlama, game design, level design,animasyon, müzik ,pazarlama gibi pek çok alanın hepsini tek başına yapabilir mi? Mesela 2D çok oyunculu online dövüş oyununu tek başına...
  10. Ameyus

Sizce bu oyunu çalmak olur mu?

Küçükken internet oyun sitelerinde akradaşımla bir oyun oynardık. Grafikleri pixel art şeklinde. Bu oyun aslında çok üst seviye bir oyun değil amaç gir eğlen çık şeklinde. Ben bu oyunun grafiklerini tamamen baştan tasarlasam, temelde aynı amaç ama mekaniklerini biraz değiştirsem. Üstüne oyunu...
  11. Ameyus

Forumlar dipsiz kuyudur giren kaybolur

Bir ürün almak istediğimde aynı ürün hakkında biri çok güzel şeyler derken diğeri çöp diyor. Ben anlayamıyorum nasıl oluyor da bir ürün hem iyi hem de kötü olabiliyor. Zaten çok kısıtlı paramız var tonlarca araştırma yapıp video izliyoruz yine de bir karara varamıyoruz. Giriyorum adam tamamen...
  12. Ameyus

Sakal uzatanlara sorum var

Arkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?
  13. Ameyus

🗳 OYLAMA 🗳 - Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
  14. Ameyus

2 veya daha fazla ekran görüntüsünü pdf yapma

Arkadaşlar elimde ekran görüntüleri var ve onları tek bir pdf'e dönüştürmem gerek. Bunu nasıl ücretsiz yapabilirim?
  15. Ameyus

Herkes kullandığı kulaklığı göndersin!

Bakalım neler kullanıyorsunuz.
  16. Ameyus

Anime severlere basit bir soru

Bu nedir, hangi anime ve nerede satılıyor?
  17. Ameyus

Anime seven yeğenime ne hediye alabilirim?

Selam arkadaşlar 13 yaşında bir yeğenim var.(kız) Doğum günü hediyesi almak istiyorum. Animeyle pek aram yok. O yüzden ne alacağımı bilemiyorum. Max 200 TL bütçe ile yeğenime ne alabilirim?
  18. Ameyus

Oyundan küfür edenlere tazminat davası açabilir miyim?

Valorant'tan küfür edenlere tazminat davası açabilir miyim açabilsem dava ne kadar sürer ve nasıl açabilirim?
  19. Ameyus

Öğretmenlerin gireceği sınav hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ardaşlar sanırım öğretmenler bir sınava girecekmiş hâlâ yetkinler mi diye bunun hakkında bilgi verebilecek var mı? Böyle bir şey varsa çok mantıklı olmuş bence vasıfsız öğretmenler yata yata maaş almaz.
  20. Ameyus

Burun tıkanıklığına ne iyi gelir?

Arkadaşlar burnumun iki deliğinden de 44 numara bot sokmuşlar gibi hissediyorum. İki gözümün arası çok agrıyor hadi ağrıyı geçtim burnum tıkanıyor sağa yatıyorum sağ sola yatıyorum sol tıkanıyor ne yapmam lazım iki delikten de hava akışı için?
Geri