Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Parfümü Ayarında Sıkmak?

Parfümü ayarında sıkmak ya da sıkmamak, işte bütün mesele bu :) Beyler işin şakası bir yana ben bu olayı çözemedim. Bazı kızlar ya da erkeklere bakıyorum, tam ayarında sıkıyorlar, işin profu olmuşlar. Ne boğazını yakıyor ne de kokusu gelmeyecek kadar az, tam ayarında. Ben kalitesiz parfüm...
  2. MattJohn

Köpek Savar Cihazı Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, üniversitedeyim (hangisi sormayın) ve kampüs içinde köpek sorunu var. Bugün yolumda yürürken sağda yatan bir köpek sebepsizce bana havlamaya ve üstüme koşmaya başladı, bağırdım ayağımı yere vurdum fln belli çabalardan sonra geri gitti. Kendi bölgesi belirlemiş herhalde orayı...
  3. MattJohn

Üniversitede Kütüphanede Laptop Bırakmak

Merhaba arkadaşlar. Kütüphaneye gidiyorum ve arada tuvalete veya dışarı çıkmam gerekiyor. Laptopumu biri çalar ya da başına bir şey gelir diye korkuyorum. Sizce güvenliğini nasıl sağlayabilirim?
  4. MattJohn

!ACİL! - Ölüm Yadigarları 2

Beyler Harry Potter serisini baştan sona izledim, bir son film kaldı Ölüm Yadigarları 2. Nereye girsem telif hakkından kaldırılmış diyor, nasıl izliycem bunu ya, tam oturduk cipsi kolayı açtık filmi bulamıyorum :D
  5. MattJohn

Masaya İkinci Monitörü Sabitlemek

Arkadaşlar elimde 17 inç eski bir monitör var, bunu bir şekilde masaya zarar vermeden sabitlemem mümkün mü? Masaya koyamıyorum çünkü yer az. Mümkünse ucuz bir yolla çözmem lazım çünkü zaten monitörün kendisi 500 lira, 2 bin liraya monitör tutma kolu alamam :) Masa aşağıdaki gibi.
  6. MattJohn

Sizce Doktordan Rapor Alabilir Miyim?

Arkadaşlar bir vize sınavında telafiye girmek istiyorum, çalışamadım maalesef. Sizce doktordan rapor almamın bir yolu var mı? Sınav 12 gün sonra, aslında vakit var ama o süreçte diğer sınavlara çalışmam lazım ve programda bu derse yer kalmadı. Rapor alabilir miyim sizce? Üniversiteli olanlar...
  7. MattJohn

WhatsApp'ta Spam Mesajlar

Arkadaşlar biri var, adam bulunduğum her okul grubunda var ve habire instagram sayfasının postlarını paylaşıp reklam yapıyor, bir de tüm gruplara aynı anda atıyor. Bir bakıyorum 20 bildirim var hepsi bu adamın attığı mesajlar. Bunu görmek istemiyorum, engellemenin bir yolu var mı? Başka birini...
  8. MattJohn

Batarya Kullanılmazken Ömrü Azalır Mı?

Merhaba arkadaşlar. Sorum başlıkta belirttiğim gibi. Batarya kullanılmazken ömrü azalır mı? Piller şarj edilmediğinde, kendiliğinden boşalabiliyor diye duymuştum. Yani bu bir kerelik boşalma, sonra şarjı doldurunca geri düzelir mi yoksa kapasite kalıcı olarak azalır mı? Mesela 10,000 mAh...
  9. MattJohn

İstanbul'da Ayakkabı Tamiri Yapan Düzgün Bir Yer?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Nike dualtone racer spor ayakkabımın önünde kesik gibi bir delik oluştu. Kumaş tipi olduğundan ve küçük bir delik olduğundan tamir edilebileceğini düşünüyorum. Kendim de hallederim belki de daha beter yaparım diye uğraşmadım. Bunu da atıp aynı ayarda bir...
  10. MattJohn

İstanbul'daki en büyük Atasun Optik mağazası

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi İstanbul'daki en büyük Atasun Optik mağazası nerede bunu merak ediyorum. Güneş gözlüğü ve optik gözlük almak istiyorum ama kolay beğenen birisi değilim o yüzden çok çeşit olan büyük bir mağazaya gitmek istiyorum. Teşekkürler.
Top Bottom