Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Kumar Parasını Bağıslamak Helal Mi?

Sa Beyler şimdi benim bir arkadaşım hiç para yatırmadan (bonus falan) kumar oynadı ve parayı öyle böyle bir sekilde toplam 10K yaptı ve çekti parayı ama Para haram olduğu için içine sinmedigini söylüyor bu yüzden Bu parayı Flistin'e vs. Bağışlamak istiyor ama para haram olduğu için bağışlamasıda...
  2. KaptanMC

Doping Hafıza Kullananlar YKS'de Kaç Aldınız?

Sa Bu sene YKS'de Kitabın Azını bile Açmadım +Sayısal okudum yani AYT'de Sayısal dan girmeyi düşünüyordum malum bu sene Sayısal kol gibi olduğu için Mecbur Eşit ağırlık Çözdüm ve ilk 300 bine girmişim bu yüzden bı sene daha deneyip Sayısal gircem bu senede yapamazsam sayısalı EA girerim gene...
  3. KaptanMC

2024 Ehliyet Toplam Ne kadar Tutar.

Herkese SA Beyler ben bu sene ehliyet alım diyon ama fiyatlara bakınca 5-10K toplam gösteri insanlar ise 25K falan diyor iyice karıştı her şey bu yüzden bide sizlere sorayım dedim Şimdi ben Maanuel Araç Ehliyeti Almak istiyorum B sınıf oluyor galiba bildiğim kadarıyla Şimdi bu Ehliyeti almaya...
  4. KaptanMC

5 Gün Devamsızlık Belge Kuralı Kalktı mı?

Merhaba benim 10 gün devamsızlığım var Ama ortalamam 78 belge alcam ama Bazı yerlerde 5 gün devamsızlık yapınca vermiyolar diyolar bazılarıda o kural kalktı diyor hangisi doğru???
  5. KaptanMC

Trafik Sorunlarının Çözümünde Kanun mu Daha Önemli Eğitim mi ???

Merhaba Pazartesi Münazara Yarışmam Var ve Yarışma Konusu Trafik Kuralları Eğitim mi Daha Önemlidir yoksa Kanun mu? -Bu yüzden meteryal olarak Kullanmak için bu Konuyu açtım sizce hangisi daha önemli? -Mümkünse Kararınızı sebebini ve nedenini Yazarsanız sevinirim Yardımcı olan herkese...
  6. KaptanMC

Boyum Uzar mı Sizce?

Sa 17 Yaşındayım Boyum 1.65cm. Babam 1.70cm. Kardeşim 1.83cm. Sizce benim Boyum daha uzar mı? Not: Sırtım'da durduk yere izler çıktı doktor Boy uzama belirtileri falan dedi ama 3 Ay oldu 1cm Artmadı
  7. KaptanMC

12.Sınıfata Açığa Geçcem Aklıma Takılan Sorular

Sa Beyler 12.sınıfa geçtim ama açıktan okuyup TYT-AYT çalışmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var 1-Açığa geçince 8 dönem tamamlama zorunluluğumu ne varmış 1-8 dönem sınavlarınamı gircem 1 yılda? 2-Sayısal olduğum için açığa geçince yapmam gereken başka bir şey varmı mesela zorunlu...
Top Bottom