Arama sonuçları: *

1. X

E-Rapor nasıl bulucam?

Merhabalar, ehliyet için sağlık raporu alacaktım. Bunun için sağlık ocağına gidip aile hekimimden sürücü sağlık raporu için onay aldım fakat sürecin devamını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?
  2. X

İŞKUR Mezuniyet bilgimi bulamıyor.

Merhaba, İŞKUR'dan iş aramam için mesleki ve öğrenim bilgilerimi doldurmam gerekiyormuş. Mesleki bilgimi doldurdum fakat öğrenim bilgimi doldurduğumda "Mezuniyet bilgisi bulunamadı." diyor fakat ben mezun oldum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  3. X

Göğüs kafesimin büyük olması kötü bir şey mi?

Merhaba, 18 yaşındayım ve ilerleyen vakitte spora başlamayı düşünüyorum. Genetiklerimiz sağolsun omuz çatım dar ama göğüs kafesim büyük. Göğüs kafesimin büyük olması spor sonrası açısından iyi mi kötü mü olur sizce?
  4. X

Saçım çok çabuk uzuyor.

Merhaba, 18 yaşındayım. 2 gün önce Mid Fade traşı yaptırdım yanları baya kestirdim abiye yanları tam 0 alır mısın dediğimde "Kardeşim senin saçlarda egzema olduğu için uzun gözüküyor ama elimden geldiği kadar kestim" diyor baktığımda doğru söylediğinden emin oluyorum ama 2 günde yanlar uzuyor ne...
  5. X

Saç Egzeması Problemi.

Merhaba, 18 yaşındayım ve yağlı bir cilde sahip olduğumdan sanırım egzemam var, normalde bunu takmıyordum ama traş sonrası çok belli etmeye başladı. Bunu tedavi harici nasıl azaltabilirim?
  6. X

18 yaşındayım sakalım çıkmıyor.

Merhaba olay dediğim gibi, bıyıkta ve çenede kıllar çıkıyor orta düzeyde yandada ufaktan kıllar çıkıyor ama bir türlü gür sakal çıkmıyor 2 3 kere jilet vurdum ama etkisi olmadı bunu hızlı bir şekilde nasıl sağlayabilirim?
  7. X

MNG Kargo "Teslim Edilemedi" sorunu

Merhaba, siparişimi MNG kargo aldı. Birkaç gündür bekliyordum, bugün sabah dağıtıma çıkmıştı fakat hala gelmedi. Biraz önce kargo takibine baktığımda "Teslim Edilemedi" durumu çıktı. Ne yapmam lazım?
  8. X

Geçmeyen göz altı morluğu

Merhaba, 18 yaşındayım ve uzun bir süredir gözlerimin altı morarık. Bu durumun düzeltmemesi beni rahatsız etmeye başladı. Bunun sebeplerine baktığımda uykusuzluk, stres gibi kavramların içerdiği söyleniyor. Oysa ki ben her gün minimum 8 saat uyuyan ve o kadarda stres yapmayan birisiyim. Ekstra...
  9. X

Her gün şampuansız saç yıkamak

Merhaba, ben her sabah kalktığımda saçım kalkık düzensiz oluyor bu yüzden her gün şampuansız saç yıkamayı düşünüyorum bunun saça bir zararı olur mu ? 1733050701 Saç yıkama süresi maksimum 1 dakika sürer.
  10. X

18 yaşıma girdim kimliğimi değiştireceğim

Merhaba, 18 yaşıma yeni girdim ve 18 yaşıma girdiğim için kimliğimi değiştirmem (imzalatmam) gerekiyormuş. Nasıl bir şekilde yeni kimlik alabilirim hiç fikrim yok bu konularda.
  11. X

Ufaktan beyaz saç erkeği karizmatik yapar mı?

18 yaşındayım, saçlarımda ufak tefek beyaz saçlar var belli oluyor normalde kumralım. Bugün bi tane 25 li yaşlarda abi ve abla durduk yere bu saçımın ayrı bir karizması olduğunu söyledi artık beni teselli amaçlı mı söylediler bilemiyorum ama sizce bu dedikleri doğru mudur? 1730544471 resmi...
  12. X

Bakımsız, akneli, gözenekli yüze en iyi gelicek hangisi ?

Merhaba, 17 yaşındayım ve yüzümde çok akne ve gözenek var. Yani önceden hiç yüzüme bakım yapmadım veya doktora gitmedim. Ben amazonda dolaşırken bu 2 tane aynı markadan ürün gördüm, birçok kişi beğenmiş ve işine yaramış. Bunlardan hangisi benim yüzümdeki akne ve gözenekleri götürmesi için...
  13. X

2 yıllık okunur mu

2 yıllık okusam ondan sonra dgs ile 4 yıllık yapsam olur mu
  14. X

Erkekler için Gusül Abdesti nasıl alınır ?

Erkekler için Gusül Abdesti nasıl alınır ?
  15. X

Google Chrome ile alakalı bir sorun.

Merhaba dostlar ben bilgisayarıma format attım ve Google Chrome'yi görev çubuğuna aldım. Görev çubuğundaki Google Chrome'yi açarken başka Google Chrome penceresi açılıyor sebebi nedir önceden böyle değildi direkt açtığım yer oluyordu.
Geri