Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Üsküp yılbaşında mı yazın mı?

Üsküp için ucuza bilet gelmişti aldım normalde yılbaşındaydı fakat uçuş saati değiştiği için istediğim gün ve saate alabilme hakkım oldu. Sizce yılbaşında 4 günlük bir gezi mi yoksa yazın bir gezimi Yılbaşı geliyor hala karar veremedim
  2. Akhiore

Hisseli arsa şufa hakkı

Bir arsa alacağız ve bu arsa hisseli rızai taksim yapılmış internette şufa hakkını engelediğini yazmışlar fakat emin olamadım önlem olması için arsanın bedelini değerinde gösterecektik fakat satan kişi gelir vergisi ödemem gerekir onu da ödersen olur dedi (700k) ne yapılmalı kapora verdik
  3. Akhiore

😯Bilgisayar bakımında bilgisayara zarar gelirse?🥵

Bilgisayar bakımında bilgisayara zarar gelirse zararı kim karşılamalı yasal olarak böyle bi iş fikri var aklımdada bakıma gelen bilgisayarın başına olursa düşük ihitmal ama zararı karşılamak zorundamıyım Bakım dediğim termal macun değişimi vb temizlik işlemleri
  4. Akhiore

İndirim hastalığını nasıl yenerim ( yeneriz)

Sürekli bir şeyler alıyorum evde 3 tane klavyem varken gidip 2 tane daha alıyorum sırf indirimde diye 4 tane mouse 4 tane kulaklık oldu ve satmaya kıyamıyorum. İşin kötü tarafı param olmamasına rağmen bunları yapıyorum kredi kartını ödeyemeyecek olsam bile limit bitene kadar indirimli bir şeyler...
  5. Akhiore

En iyi DijitalNomad iş sizce ne

Dijital nomad olmak için sizce hangi program öğrenilmeli ben blender öğrenmekten yanayım sizinde fikirlerinizi almak istedim
  6. Akhiore

Yavru kedi ısırmasından ölermiyim

Bahçede yavru kedi parmağımı ısırdı yemeģi parmağıma koymuştum kuduz fln bsi olr mu Aşı vurulmaya üşeniyorum ama inş òlmem Edit: Yarın aşi olacağım riske girmeye değmez
  7. Akhiore

Bağ-kur mu SSK mı ne olacak bu durumda

Beyler şimdi benim kendi şahıs şirketim var ve genç girişimci kapsamında sigortam 1 yıl hazineden karşılanıyor fakat bir işe gireceğim bu adamlar bana nasıl sigorta yapacak normalde bağ-kur u onlar ödüyormuş ama benim bağkuru hazine ödüyor onlar ne ödeyecek
  8. Akhiore

5km yakın mı uzak mı

5km size göre uzak mı yakın mı yani 5km ötede bi yer tarif ederken yakınmı dersiniz uzak mı. Babam uzak ben yakın diyorum tartısma varda
  9. Akhiore

Hangi mesleği yapmalıyım ?

Merhaba lisede Elektrik elektronik bölümünü okudum verdikleri eğitim 0 dı ama o tarz işleri seviyorum.Lisede aşçılık istiyordum bu arada sonrasında çalışkan bir insan olmadığım için üniversite sınavında 2. denemeden sonra açıköğretim aşçılık bölümünü yazdım açıktan aşçılık okudum şu an yeni...
  10. Akhiore

Beyler sevgili nerden bulunuyor

Şimdi ilkokul ortaokulda bende iş yoktu ortaokulda zaten okul fln değiştirdim fln lise derseniz meslek lisesi %98 erkekti ordada birini bulamadık üniversite derseniz üniversiteyede gitmedim evden dışarıda sadece işe gitmek için çıkıyorum o da otobus dolmuş değil arabayla ee ben hiç karşı cinsi...
  11. Akhiore

W11 Medya Oynatıcı Son medya kapatma

Merhaba W11 de Medya Oynatıcı Ana sayfasında son oynatığım videolar gözüküyor. Son medyalar olarak bunu kaldırabiliyormuyuz gözükmesini istemiyorum
Top Bottom