Arama sonuçları: *

1. _Zaur_

Yolda kız bayıldı yardım ederken beni dövmeye kalkıştılar.

Yahu arkadaşlar kimseye iyilik yok yardım etmeyiniz. Şimdi her zamanki gibi bazen işe bisikletle giderim hava güzel olduğunda. Neyse ağalar ben bir viraj mı ne? köşeyi dönerken evlerin dibinde giden kız gördüm biraz kısa etekli felan giyimi vardı, Sağa sola sallana sallana gidiyordu bi halt...
  2. _Zaur_

Piyasada gereksiz fiyat şişirme gerçeği.

Örnek olarak vereyim haberiniz olsun. Bu tip kasanı heryerde 3000 TL aşağısında bulmak biraz zor. Hatta amazonda veya Aliexpress`te bile fiyatlar aynı. Buraya kadar her şey iyi. Kasanın üretim maliyyetinin fazla olduğu akla gelen ilk olay oluyor FAKATTTT bommm Rus OZON online satış...
  3. _Zaur_

Tam bir komedi Alkol Testi :D

Ulan yaaa böyle sahneyle karşılaşacağımı hiç aklımın ucundan geçirmezdim 🤣🤣🤣
  4. _Zaur_

Kasiyer kızla yaşadığım ilginç olay

Arkadaşlar başımdan geçen garip olayı anlatıcam. Biraz uzun olucak ama okumaya değer. Şimdi bizim binanın altında büyük bi süpermarket var. Çoğu zaman işten dönünce oradan alıyorum gerekli şeyleri, şimdi geçenlerde yine gittim oraya baktım kız bana baktı biraz mutlu gibi oldu. Neyse dükkanı...
  5. _Zaur_

Tek boynuzlu at tanrısı :D

Sanırım herkes kafayı yedi. :kekw: Bende artık bilgisayar tanrısına inanıcam. Neredeyse 18 yıl şu alete hizmet ettim. Öbür dünyada virüslerden uzak olurum.
  6. _Zaur_

Bir kızı sevdiniz evleniceksiniz.

Hatta deliler gibi aşıksınız ve evlenme aşamasına sıra geldi. Kız size bu listeyi verirse ne yaparsınız? 5 çift bilezik 30gr 2 metre zincir 5 yüzük alyans tek taş hariç 1 ağır set 1 tane günlük set 20 milyar çeyiz parası Ev eşyaları sıfır Gelinin kız kardeşlerine 3 yüzük 22 ayar Teyzesine 1...
  7. _Zaur_

Alakasız şiirler yazalım.

Ben başlıyom. Forumda herkes banlı Yönetici çok imanlı Zaur yemez ondan ceza Bana derler dokuz canlı :kedi: Konular hep sapıtıyor Develersiz hiç olmuyor Güneş vurdu kafanıza Zaur buna aldırmıyor :peped: Güneşlenin soydaşlarım Bu gün yokum, yarın varım, Gelmez size hiç ziyanım Eğlenceye hep...
  8. _Zaur_

Bu adam nasıl uçuyor biri açıklasa? :D

Bi görmediğimiz bu kalmıştı rahat ölebilirim artık. İple uçuyor diyen olursa adam etrafında ipi çeviremez zaten, Ulan varya bunu araplardan yapan olursa tüm islam dünyasının ne yapacağını düşünemiyom artık.:ROFLMAO:
  9. _Zaur_

Telefon ana ekranlarımızı paylaşalım

Böyle konu açıldımı bilemiyom ama ben bulamadım diye açtım.
  10. _Zaur_

Sadece hayatınızı düzeltmeye istekli olun.

Umut her zaman var. Bazı çocuklar forumda konular açıp şikayetleniyor okulda eziyorlar beni diye. Siz istiyorsunuz onlar sizi ezsin. Ya istemezseniz? Adam kol güreşi şampiyonu hem. 140kg sporcular 77kg çocuğun kolunu yere vuramıyor. Youtube Kanal ismi Akimbo_69
  11. _Zaur_

İnsanı çileden çıkaran olaylar.

Kardeşlerim ilk ben başlayayım. Sizinde hep dumur olduğunuz olaylar varsa yazın. Aga şimdi ben bi ürün satıyorum 160gb seagate hdd. Zaten flash bellekten ucuz satıyom 60 TL ye. Adam beni arıyor ki Şuraya getir, buraya getir alıcam. İş çıkışında Gidecektim yolun yarısında whatsapla dedim...
  12. _Zaur_

Tiksindiğiniz dilleri yazın.

Fransızca duyduğumda kaşınma tutuyo beni. Böyle acayip ve iğrenç seslenen ikinci dil yok herhalde. Müzikleri felanda acayip tiksindirici
  13. _Zaur_

Dünya bildiğimizden büyük olabilir.

Ben bazen düşünüyorumda haritaya işlenmemiş kıta veya kıtalar vardır. Bu kıta çok güçlü korunuyordur ve bizimle o kıta arasında hiç bir zaman bağ oluşan haberleşme kaynağı kuramazsınız. Nasıl bir zamanlar Amerika kıtasından kimsenin haberi yoktu buda öyle. Ama bu kıtada dahada gelişmiş ve...
  14. _Zaur_

Deprem şiddetinin Apartman yüksekliğine etkisi.

Kardeş ülkeme çok geçmiş olsun, Sabırlar dilerim, Hayatını kaybedenler huzur içinde uyusun. Konu başlığında yazdığım olayın fizik kurallarını herkes bilse iyi olur sanırım. Aslında Şiddet arttıkça yüksek apartmanın daha fazla etkileneceğini düşünüyordum ama olay çok garipmiş. 🤔 Bilgi amaçlı...
  15. _Zaur_

Çizim Level Kaçsınız?

Şaka değil. Ben Level 6 ve 7 arası zorlayabilirim. 7 olamam ama
  16. _Zaur_

Kullanıcı hesap parolalarınızı nerede tutarsınız?

Selam arkadaşlar. Ben defterde ve Telefonda sd kart bölümünde .txt dosyasında tutarım notlarımı. Yani not defteri programı değil. Size küçük önerim. Bir beyaz not defteri alın, yanında tükenmez kalem. şifre parolalarınızı oraya yazın diğer heryerden silin gitsin. İnternete bağlı cihazlar...
  17. _Zaur_

Teknolojiyi nereye kadar Takip ettiniz?

Selamlar. Ben teknolojiyi İntel 4 seri işlemcilerine kadar takip edebildim. Ondan sonra cart-curt, abidik-gubidik işlemciler anakartlar ekran kartları tanıttılar. Böyle model ismine baktığımda neredeyse performansını kestirebiliyorum ürünlerin. Ama baya aşırı model ürün sürdüler piyasaya...
  18. _Zaur_

Bill gates ne yapmaya çalışıyor?

Bu adam Corona zamanlarında neden bu kadar virüsle ve aşıyla alakalı dünyaya mesaj verdi? Sağlık hocası mı? Yoksa bu işte en büyük parmağı olan adam mı?
  19. _Zaur_

Merkezi bankanın yaptığı değişillikler.

Abilerim sizin merkezi banka haberlerinizde okudumda Faizleri düşürmüşler. Sizce doğru mu yaptılar? Niye böyle yaptılar ki? Borçlanmayı yüksek seviyyeye çekmek değilmi bu seçim? Mesela Bizim merkezi banka yeni karar verdi. Artık çoğu adamın Maaşının yarısından fazlasını kredi çekemeyeceği...
  20. _Zaur_

Forum ahalisi neden böyle.

Çoğu arkadaşların ağzından bu söz düşmüyor. Boş konu, Boş içerik, Bomboş yorum vs vs. Nedir bu tavırlar? Göğüsünüzü neden bu kadar yükseğe çekiyorsunuz? Sizden soran mı oldu Konu nasıl? içerik nasıl? yorum nasıl?
Top Bottom